To je to što me zanima!

Bježi od mene! Pep bi se grlio s Bravom, ovaj ga baš ne podnosi

I dok je Claudio vidno sretan slavio ispred navijača, do njega je stigao Guardiola s leđa i počeo ga grliti. Golmanu se to nije svidjelo i brzo se izmigoljio iz tog zagrljaja
Vidi originalni članak

Nije ni sve tako bajno u Manchester Cityju Pepa Guardiole koji gazi sve redom. Iako su u utorak navečer poslije penala izborili plasman u polufinale Carabao kupa kod Leicestera, vidljive su tenzije između španjolskog menadžera i rezervnog golmana, Čileanca Claudija Brava.

Naime, nakon što je Bravo skinuo odlučujući penal Mahrezu i potvrdio pobjedu, došlo je do velikog slavlja 'građana' i sve je protjecalo uredno dok Pep nije pošao zagrliti junaka Brava. 

VIDEO

I dok je Claudio vidno sretan slavio ispred navijača, do njega je stigao Guardiola s leđa i počeo ga grliti. Bravu se to nije svidjelo i brzo se izmigoljio iz tog zagrljaja, a što misli o tome svemu dovoljno oslikava i brzinska promjena izraza lica...

Bravo je ove sezone pao u sjenu Brazilca Edersona koji je preuzeo funkciju prvog golmana. Čileanac ima tek četiri nastupa od čega samo 45 minuta u Premiershipu.

Bravo, na čijem je dovođenju iz Barcelone 2016. inzistirao baš Guardiola, bio je i najveći junak Cityja u prošloj rundi kada su izbacili Wolves i zbog njega je klub i dalje u igri za sve trofeje ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mr.miyagi 21.12.2017.

    ko 99,9% svih igraca samo najivaci barce stoje iza ovog “filozofa“

  • komentator__Luka 20.12.2017.

    zna da je pep gey pa se boji da ga ne naguzi

  • simunicevdom 20.12.2017.

    Guardiola nula od trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare