To je to što me zanima!

"Björn Borg je bio na kokainu, a McEnroe je plaćao za seks"

Bivša žena švedskog tenisača Björna Borga objavila je autobiografiju u kojoj je otkrila pikantne detalje iz suprugova života. Spomenula je i Johna McEnroea...
Vidi originalni članak

Loredana Berte (65), bivša supruga Björna Borga, otkrila je drugu stranu života tenisača u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Poznata talijanska pjevačica predstavila je autobiografiju u kojoj je iznijela pikantne detalje iz života poznatih tenisača, svog bivšeg supruga Borga, ali i Johna McEnroea.

- Tenisači su kao djeca. Kad pobjeđuju, sretni su, a kad gube, onda su neurotični. Postanu ljudi tek nakon turnira. U New Yorku sam vidjela Johna McEnroea kako luduje na koncertu Carlosa Santane. Čak je došao na binu i pjevao s njim. Tenis ga u tom trenutku nije previše zanimao - napisala je Loredana u autobiografiji.

- McEnroe je često bio napušen, seksao se s prostitutkama koje je dovodio Jim Belushi (američki holivudski glumac op.a.). Jednom je prilikom John McEnroe ušao u klub jer mu se pilo. Pitao je koliko klub košta i kupio ga - dodala je Loredana koja se 1989. godine udala za Borga.

- Björn je uzimao kokain po povratku s turnira. Kad smo se preselili u London više nije htio voditi ljubav sa mnom. Poludjela sam nakon osam mjeseci. Provodio je dosta vremena u svojoj vili u Švedskoj gdje sam mu ja bila robinja i sluškinja - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • labelo 21.12.2015.

    Sviđa mi se što su Fed i Rafa uzorni cijelu svoju karijeru.

  • uvela ruža 07.12.2015.

    Možda sam staromodna..al ima stvari koje je bolje da ostanu u četiri zida..

  • Livadaa 07.12.2015.

    pa i jest

Komentiraj...
Vidi sve komentare