Obavijesti

Sport

Komentari 44

"Björn Borg je bio na kokainu, a McEnroe je plaćao za seks"

"Björn Borg je bio na kokainu, a McEnroe je plaćao za seks"
1

Bivša žena švedskog tenisača Björna Borga objavila je autobiografiju u kojoj je otkrila pikantne detalje iz suprugova života. Spomenula je i Johna McEnroea...

VIDEO

Loredana Berte (65), bivša supruga Björna Borga, otkrila je drugu stranu života tenisača u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Poznata talijanska pjevačica predstavila je autobiografiju u kojoj je iznijela pikantne detalje iz života poznatih tenisača, svog bivšeg supruga Borga, ali i Johna McEnroea.

- Tenisači su kao djeca. Kad pobjeđuju, sretni su, a kad gube, onda su neurotični. Postanu ljudi tek nakon turnira. U New Yorku sam vidjela Johna McEnroea kako luduje na koncertu Carlosa Santane. Čak je došao na binu i pjevao s njim. Tenis ga u tom trenutku nije previše zanimao - napisala je Loredana u autobiografiji.

- McEnroe je često bio napušen, seksao se s prostitutkama koje je dovodio Jim Belushi (američki holivudski glumac op.a.). Jednom je prilikom John McEnroe ušao u klub jer mu se pilo. Pitao je koliko klub košta i kupio ga - dodala je Loredana koja se 1989. godine udala za Borga.

- Björn je uzimao kokain po povratku s turnira. Kad smo se preselili u London više nije htio voditi ljubav sa mnom. Poludjela sam nakon osam mjeseci. Provodio je dosta vremena u svojoj vili u Švedskoj gdje sam mu ja bila robinja i sluškinja - napisala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića