To je to što me zanima!

Blanka ima konkurenticu: 'Uživam skakati protiv nje'

Ariane Friedrich pobijedila je Blanku na drugom mitingu Zlatne lige zaredom. Naša visašica nije u najboljim odnosima s najvećom konkurenticom
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić poražena je napustila Berlin i otputovala u Ostravu, gdje će u srijedu imati novi nastup. Tamo neće biti Arianne Friedrich, pa bi naša rekorderka mogla ponovo 'nabildati' samopouzdanje. Iako to Blanka neće priznati, berlinski poraz nije tek jedan u nizu, nego kraj njene dvogodišnje dominacije. Friedrich je dostigla Blankin nivo i svaka pobjeda protiv Njemice bit će krvavo zarađena. Friedrich je, iako izgleda opako, jedna od najsimpatičnijih cura u svijetu skoka u vis. Prošle godine na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Valenciji sve je oduševila svojom neposrednošću i smislom za humor. Ipak, Blanka i ona nisu u nekim odnosima. Za vrijeme berlinskog mitinga nisu se niti jednom pogledale.
- Cijelo natjecanje bila sam koncentrirana na skokove, bila sam maksimalno "unutra". Do samog kraja vjerovala sam u pobjedu i skok preko 209 cm. Iako sam izgubila, drago mi je da imam ovako dobru protivnicu, bit će užitak skakati protiv nje - nije se dala isprovocirati Splićanka.
Uzrok poraza potražila je u nedavnom završetku priprema.
- Nisam još u punoj formi za ovakve visine. Ove visine ipak su malo prevelika prepreka za mene u ovom trenutku - zaključila je Splićanka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rođo Rođin1_1 15.06.2009.

    Do samog kraja vjerovala sam u pobjedu i skok preko 209cm.Draga Blanka mislim da je ovo ipak malo previše i kad si ti u pitanju.Nevalja biti previše samouvjeren jer i druge cure treniraju skok u vis.Sjeti se da ti se Peking može dogodit puno puta trebaš biti sportski spremna na to.Nevidim razloga zašto sa drugim curama iz konkurencije nebi bila dobra?

  • bosnia_80 15.06.2009.

    svakoj dominaciji dođe kraj, pa tako i blankinoj...drago mi je zbog toga, jer bilo je već pomalo dosadno! pojavljivanje ove njemice samo može unaprijediti natjecanje u ovoj disciplini! iskreno se nadam da će uslijediti još jači odgovor uzdrmane blanke...a onda mi koji volimo sport uživamo u tom sportskom nadmetanju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare