To je to što me zanima!

Blassingame: Više neću igrati za Cibonu, sit sam obećanja

Stvari se ne popravljaju, čak ni nakon što smo osvojili ABA ligu. Na nagovor trenera i dečki sam igrao protiv Zagreba. Protiv Cedevite neću, rekao je Blassingame za SN
Vidi originalni članak

U subotu igraju Cibona i Cedevita, a pobjednik će vjerojatno osigurati 'jedinicu' za završnicu prvenstva. 'Vukovi' će biti oslabljeni za ponajboljeg igrača, prvog uz Šarića.

- Postojala su obećanja kojih se klub nije držao. Mi smo unatoč tome napravili sjajnu kemiju. No stvari se ne popravljaju, čak ni nakon što smo osvojili ABA ligu. Još me više smeta što se nitko od odgovornih za naš novac ne pojavljuje. I doista sam mislio ne igrati protiv Zagreba, ali sam odigrao na nagovor trenera i zbog dečki - rekao je Jerel Blassingame za Sportske novosti i dodao:

- Više ne želim igrati. Niti protiv Cedevite, barem kako sada stvari stoje. Ne očekujem ništa. Sit sam obećanja.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • micek 23 09.05.2014.

    Mile će ipak radije koju fontanu u kooperaciji sa zemljacima izgradit

  • jeDINA MOja ljubav 09.05.2014.

    najbolje je žicati od grada. pa zašto onda Cibona ima upravu? što je sa bivšom upravom koja je napravila milijunski dug?

  • jeDINA MOja ljubav 09.05.2014.

    ma da nebi da mi još dignu komunalije pa nije Zagreb New York pa da plačamo najskuplje komunalije.nek ova uprava ak misli da je sposobna, nek nađe sponzora il nek privatiziraju klub,pa nek se onda traži novi vlasnik koji će kupiti Cibonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare