To je to što me zanima!

Blažević otvorio dušu: Ako će trebati, prat ću pod svlačionice

No istina je da se ja nisam složio s trenerovom odlukom te da smatram kako ta odluka nije korektna ni prema meni, ni prema Kaliniću, rekao je Goran Blažević
Vidi originalni članak

Iako trener Hajduka Mišo Krstičević tvrdi kako su njegovi golmani Blažević i Kalinić u razgovoru pristali na kratkotrajnu zamjenu uloga, čini se kako to nije istina. Nakon poraza od Istre Goran Blažević (26) otvorio je dušu, kaže kako ga je pogodila Krstičevićeva odluka da ga posjedne na klupu i priliku za dokazivanje da Lovri Kaliniću (22).

- Da sam branio loše, ne bih ni riječ rekao - kaže Blažević, koji je potvrdio razgovor s Krstičevićem.

- Trener je rekao svoje i na meni je da ga poslušam. Ako traži da idem na tribinu, ja ću ići na tribinu, mogu i pod svlačionice prati... No istina je da se ja nisam složio s trenerovom odlukom te da smatram kako ta odluka nije korektna ni prema meni, ni prema Kaliniću. Meni nije normalno da se to radi na ovakav način - zaključio je Blažević, koji će preskočiti gostovanje u Zadru zbog tri žuta kartona.

Lovre Kalinić ni kriv ni dužan našao se na udaru navijača.

- U Hajduku sam pet godina, prošao sam posudbe u Junaku, Novalji, Karlovcu... Smeta mi što neki u prvi plan guraju mog menadžera Šošu kao uzrok problema. Zar bih čekao na priliku ovako dugo da je on tako utjecajan - pita se Kalinić i dodaje:

- Šutim, treniram i vjerujem da mogu braniti u Hajduku...

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MOĆ JE U ZNANJUㅤ 09.02.2024.

    Svašta

  • Smack 11.03.2013.

    Blažević je najbolji golman HNL-a, poslje Šime Vrsaljka

  • mestar 11.03.2013.

    Svaki igrac prvo gleda svoj interes, tako i Blazevic.Iako nIje pametno postupio,postivam njegovu iskrenost, ali ovakove stvari treba rijesit unutar kluba i nisu za javnost. Cinjenica je: Hajduk je klub velike tradicije i imena,koji momentalno financijski ne moze dovest tva tri igraca extra klase.Veliki je pritisk na upravu,trenere i igrace. Ivic je bio prvi s Hajdukom opet je morao bizat kroz zadnja vrata. Svi oni to znadu sto ih ceka od uprave do cistacice, ali po nekom cudnom pravilu samo trener uvijek ispadne kriv za sve i svaciji nerad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare