To je to što me zanima!

Drama na treningu Bayerna: Boateng ošamario suigrača!

Poznato je kako Boateng nema dug fitilj pa često plane toliko da se upetlja u fizičke sukobe. To je napravio i na treningu Bayerna na kojemu se sukobio s bivšim veznjakom Schalkea...
Vidi originalni članak

Na jednom od posljednjih treninga Bayerna bilo je 'veselo'. Naime, Jerome Boateng fizički je nasrnuo na Leona Goretzku (24), bivšeg veznjaka Schalkea, a u jednom mu je trenutku i opalio šamar desnicom i to toliko jak da se Goretzka skoro srušio, piše njemački Bild. 

No, izgleda da ovoga puta nije bio u krivu što je izgubio živce. Dok su igrali na skraćenom terenu nogomet, Goretzka je izgleda bivšeg svjetskog prvaka udario džonom dok lopta nije bila niti blizu. To je, ionako temperamentnog Boatenga izbacilo iz takta.

TEK JE POČEO Perišić: Nisam star, igrat ću do 38.! A u Bayernu mi je odlično

Trener bavarskog velikana, Hans Flick u jednom ih je trenutku razdvojio pa situacija nije eskalirala u veće nerede. 

Poznato je i kako Boatengu ovo nije neuobičajena situacija. U karijeri se često znao sukobiti s protivnicima, ali i suigračima. Tako se prije nekoliko godina sukobio i s Robertom Lewandowskim, a najveći je skandal izbio kada je javnost saznala je dva puta čak pretukao suprugu. 

'RUDARI' PRIMILI PET KOMADA Bayern razbio Schalke! Perišić asistirao, Olmovi dečki izgubili

Ipak, nakon treninga je Goretzka objavio selfije s Boatengom i napisao #Nogometjeemocija.

Iako se spominje kako bi uskoro trebao napustiti Bayern, ove je sezone odigrao više utakmica od svih stopera Bayerna - čak 11.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 30.01.2020.

    Mali je morao objaviti sliku pomirenja da ne ispadne da se naljutio pa eto optužbe da je Goretzka rasista?

  • Space Burek 29.01.2020.

    Meni nije jasno sto takav lik jos radi u Bayernu. Nikada nije bio neki stoper, u vecini jacih utakmica je bio los a uz to uvijek radi probleme.

  • 29.01.2020.

    I sta sad, sta je tu toliko cudno...lagana samarcina pa sta jbt ako ga treba odgojit malo neka, samo jako Jerome prskaj umisljene zvijezde!💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare