Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bayern razbio Schalke! Perišić asistirao, Olmovi dečki izgubili

Bayern razbio Schalke! Perišić asistirao, Olmovi dečki izgubili
1

U predvečerje dolaska Dinamovog nogometaša Danija Olma u vodeći klub Bundeslige Leipzig je u gostima kod frankfurtskog Eintrachta izgubio sa 0-2. Bayern je razbio Schalke, a Perišić je asistirao

VIDEO

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 19. kola Bundeslige Bayern je na svom terenu pobijedio Schalke s 5-0, a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić asistirao je za prvi pogodak koji je postigao Robert Lewandowski u 6. minuti.

Perišić je igrao do 68. minute, a u 11. je bio blizu pogotka, ali je njegov udarac bio trunku neprecizan. Za Bayern su još zabili Thomas Müller (45+2), Leon Goretzka (50), Thiago (58) i Serge Gnabry (89).

U predvečerje dolaska Dinamovog nogometaša Danija Olma u vodeći klub Bundeslige Leipzig je u gostima kod frankfurtskog Eintrachta izgubio sa 0-2. Eintracht je poveo u 48. minuti prekrasnim golom Francuza Almamyja Tourea. On je s ruba 16-erca fantastičnim poluvolejom zatresao mrežu, a pobjedu je u sudačkoj nadoknadi (90+4) potvrdio srpski igrač Filip Kostić.

Pokretanje videa...

02:18

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo je za Wolfsburg igrao do 63. minute, a tada ga je zamijenio švicarski napadač Admir Mehmedi, koji je pet minuta kasnije pogodio za vodstvo. Mehmedi je oštro ubacio u peterac, ali zbog loše procjene golmana lopta je završila mreži. No, uslijedio je preokret i Hertha je golovima Jordana Torunarigha (74) i Dodija Lukebakija (90) došla do pobjede 2-1.

Borussia Mönchengladbach je kod kuće protiv slabašnog Mainza gubila sa 0-1, ali je uspjela preokrenuti rezultat i slaviti sa 3-1. Dvostruki strijelac bio je Francuz Alassane Plea (24, 76), a jedan pogodak dodao Florian Neuhaus (88).

Hrvatski branič Tin Jedvaj odigrao je cijeli susret u dresu Augsburga, koji je u gostima kod Union Berlina izgubio sa 0-2 pogocima Nevena Subotića (47) i Marcusa Ingvartsena (61).

Dan ranije nogometaši Borussije iz Dortmunda na svom terenu svladali su Koeln sa 5-1. Borussia je već u prvom poluvremenu stigla do prednosti od 2-0 golovima Guerreira (1) i Reusa (29), a početkom nastavka Sancho (48) je povisio na 3-0. Uth (65) je potom smanjio na 3-1, ali je Haaland (77, 87) s dva gola u završnici potvrdio pobjedu domaćih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome