To je to što me zanima!

Bobanov rođak vodi Zagreb prema povratku u Prvu HNL

Mladi Imoćanin zabio je pet golova u dva kola i tako odveo Zagreb na vrh ljestvice druge lige. Prošle sezone golom je spasio Pomorac od ispadanja u treću ligu
Vidi originalni članak

Nikad mi u karijeri nije išlo ovako dobro. U dva kola zabio sam pet golova, dva Zelini, tri Dugopolju, rekao je Zagrebov junak Gabrijel Boban (24).

Mladi Imoćanin prošle je godine spasio Pomorac od ispadanja u treću ligu. Zabio je Sesvetama gol u posljednjoj sekundi i postao kostrenski anđeo Gabrijel. Sad vodi Zagreb prema prvoj ligi.

- Mladi smo, igramo napadački i to je glavni razlog što ovako puno zabijamo - kaže Boban.

U prve tri domaće utakmice proljetnog dijela prvenstva Cibalia nije niti jednom pobijedila. Dva remija i poraz protiv Rudeša “bacili” su je na drugo mjesto. Feštalo se u Kranjčevićevoj, svlačionicom se orila pjesma.

- Kako ne bismo? Sad smo vodeći, Cibalia i Inter su kiksali i morali smo proslaviti. No još imamo dosta posla - upozorava Boban.

Karijeru je počeo u Kamen Ingradu, a u Zagreb je stigao preko Vinogradara, Virovitice i Pomorca iz Kostrene.

- Nikad u karijeri nisam zaigrao u prvoj HNL. To mi je velika želja. Bilo je nekakvih kombinacija, no nažalost nije se ništa realiziralo. Evo, sad mi ide sjajno sa Zagrebom - kaže Boban.

Kao i Zvonimir Boban, legendarni hrvatski nogometaš, Gabrijel je iz malog mjesta Sovići pored Gruda.

- Zvonimir Boban mi je daljnji rođak jer u mojem selu živi dosta Bobana. Zvone mi je četvrto koljeno - završio je novi Zagrebov junak.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jožek2 06.04.2014.

    Neka bude samo upola dobar kao Zvonimir bit će jako dobro, i o njemu će se dosta čuti.

  • vladek27 25.03.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka lijevo. Lp

  • LIJEPA LI SI 25.03.2014.

    E to ti je bila greška što si rekao da ti je Zvone rođak, sad pogotovo nećeš zaigrati u prvoj Mamićevoj ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare