To je to što me zanima!

Bočkaj: Jesam li je vidio u golu? Nisam, jer niste ni vi! Ljubičić: Pogodak posvećujem sestri...

Za mene je dobro što su i Dinamo i Salzburg uzeli bodove. Bilo je stresa, imali smo mi svoje šanse, ali su i oni svoje. Bio bih sretan da smo dobili, ali bilo bi mi žao Dinama, kazao je Roko Šimić
Vidi originalni članak

Dinamo se u četvrtom kolu Lige prvaka nije uspio Salzburgu revanširati za gostujući poraz. Seiwald je doveo Austrijance u vodstvo, izjednačio je Ljubičić, a do kraja utakmice obje su momčad mogle doći do pobjede. S time se slažu i igrači.

- Bila je ravnopravna utakmica. Za mene je dobro što su i Dinamo i Salzburg uzeli bodove. Bilo je stresa, imali smo mi svoje šanse, ali su i oni svoje - rekao je Roko Šimić pa nastavio:

- Ja sam sretan što sam ušao na Maksimiru. Treba biti pozitivan. Tu sam, imat ćemo uskoro nove pripreme. Dobivat ću sve više minuta jer je Red Bull takav klub da igrači stalno odlaze i dolaze... Da smo pobijedili, bilo bi mi žao Dinama, ali bih bio sretan zbog sebe.

OCJENE IGRAČA Baturina mora ranije ulaziti, a nedostajao je pravi kapetan...

Pred novinare je izašao i strijelac pogotka za 'modre' Robert Ljubičić, koji se od svog dolaska prometnuo u standardnog prvotimca i svoju ulogu potvrđuje iz utakmice u utakmicu.

- Igrali smo dobro, primili smo glup gol nakon kontre. Navijači su nas digli. Dobro da smo zabili gol prije poluvremena, dobri smo bili i početkom drugom dijela. U dvije utakmice protiv Salzburga htjeli smo barem tri boda...

Poništen gol Petkovića?

- Ne znam je li bio centaršut prije ili poslije zvižduka suca. Nisam vidio.

Bočkajev udarac iz slobodnjaka?

- Vidio sam je u golu. Ali pogodila je prečku. Mislim da smo mi više zaslužili pobjedu. Igrali smo dobro i prvu utakmicu, imali smo dosta šansi i mogli smo naučiti puno toga nakon prve utakmice. To je bilo ključno raditi danas.

ČAČIĆ NAKON REMIJA 'Ljudi, ovo je Liga prvaka, a ne liga bedaka, nema popravnog! Poništen gol? Ne znam zašto...' NA KORAK OD POBJEDE Šutalo: Pali smo, trebali smo još više pritisnuti u završnici...

Hrvatska ili austrijska reprezentacija?

- To nije u mojim rukama. Velika je čast igrati za bilo koju, ali ja samo želim davati najbolje od sebe za klub. Gol poklanjam sestri, kojoj je danas rođendan - kazao je Ljubičić.

- Veoma teška, intenzivna utakmica. Dinamo jak kao i uvijek kod kuće tako da možemo biti sretni što odlazimo neporaženi. Imamo još dvije utakmice, nije kraj, moramo nastaviti tako - kazao je Amar Dedić, branič austrijske momčadi.

A da je ušao pod prečku onaj sjajan udarac Petra Bočkaja iz slobodnjaka sa samog kraja utakmice...

- Znali smo da će biti teška utakmica. Krenuli smo s dobrim gardom, dobrom energijom. Presjekao nas je gol, ali smo se vratili, izjednačili rezultat. Imali smo prilike i moglo je otići na obje strane - rekao je Bočkaj pa dodao:

- Imamo još dvije utakmice, imamo bodova kao Milan. Moramo dati sve od sebe i to je to. Imali smo veću želju, veći motiv. Nismo uspjeli, okrećemo se novim utakmicama. Jesam li vidio gol? Nisam ga vidio jer ga niste vidjeli ni vi! Nadao sam se, ali nisam uspio. Par centimetara je dijelilo da uzmemo tri boda.

Dinamo se okreće novim izazovima...

- Vidjet ćemo, nadamo se da Milan može pasti u Maksimiru, ali najprije imamo Varaždin - zaključio je Bočkaj.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • David1Prometheus 12.10.2022.

    Jako mi je drago zbog Livakovica jer dobio je SAMO jedan gol iz igre u dvije tekme u LP i to protiv napadackog Redbulla ..da nije moharami napravio penal imali bi bod vise i jednako bodova ko rb..mnogi nisu skuzili to je veliki uspjeh njegov da on prakticki moze dobit gol u LP samo prek penala a to je samo pozeljet imat takvog golmana..Skidam mu kapu i to je velika osobna satisfakcija za njega nakon kritika dosta..kad se sjetim da je i ladic znao prve dvije tekme u Pireju i portu 6 komada dobit ovo su novi momenti i nezamislivo za golmana dinama do prije par god.

  • 12.10.2022.

    Ovo je dečki realnost. Pogledajte našu ligu . Dinamo jedini ima kakvu takvu (za Europu nikakvu) financijsku moć. Ostali kad i bijeda. Prošle godine je prvenstvo bilo napeto jer je Dinamo bio u k... totalno sa stalnim promjenama trenera i igrača i dala se sloboda mladima i novima da se uigravaju pa se gubilo bodova. Čim je stiglo vrijeme europskih utakmica svi ti veliki klubovi koji su jurišali na titulu mogli su vidjeti gdje se nalaze u odnosu na Europu. Jedini je Dinamo opet ušao u Europskoj natjecanje iako su mogli kalkulirati sa Europa ligom gdje bi već mogli konkurirati , izabrali su lovu Al objektivno i sami znaju gdje i koliko se nalaza iza ovakvih klubova kao što su Salzburg pa da ostale ni ne spominjem. Išli su šta se napravi, napravi. Pokupili 23 mil.eura plus 3.3 Mil eura od ovih skupljenih 4 boda ,možda se u preostale dvije još nešto para pokupi i Dinamu dosta. Za nešto bolje i više treba nanjušiti i dovest bolje igrače a njih ispod 5 Mil. Eura nema vjerujte mi. Zato apeliram na sve navijače da s razumijevanjem prihvate ovakve rezultate Dinama jer još smo i odlični naspram divovima iz Europe kojima pojedinci vrijede kao svih jedanaest plavih. A ostali klubovi il' barem oni koji sanjaju trofeje i Europu nek  prvo uhvate režim Dinama i stepenicu po stepenicu za desetak godina ako treba Al da se onda ponosimo barem sa dva tri kluba u bilo kojem europskom natjecanju. Zivjeli

  • StrasniRash 12.10.2022.

    A jesi li vidio benzinsku??😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare