To je to što me zanima!

Bogataš Cavani rinta na farmi: Striže ovce, muze krave, kosi...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pun je k'o brod, multimilijunaš sa 13 godina karijere u Serie A i nestvarno bogatom PSG-u, ali dok u 34. godini čeka klub obitelj je odveo na farmu u rodni Urugvaj i radi kao kad je bio klinac
Vidi originalni članak

Napunio je 33 godine, zaradio puste milijune i još će. Edinson Cavani, PSG-ov urugvajski superstar prebire po ponudama koje mu stižu iz Serie A, Premiershipa, Argentine...

VIDEO: NOGOMETAŠ STRIŽE OVCE

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ligue 1 je odavno zaključena zbog pandemije korona virusa, ugovor mu ističe za 20 dana, novi s Francuzima neće potpisivati (imaju Mbappéa i Neymara, a prije tjedan dana kupili su i Icardija iz Intera) pa je Cavani 'odavno' iz napučenog Pariza karantenu odlučio provesti u idili farme u rodnom Urugvaju.

A kako je prije nogometne afirmacije djetinjstvo proveo naporno radeći na farmi, odmah se 'upogonio' kao u stara vremena i djeci pokazao užitak fizičkog rada i nesputanosti na svježem zraku.

VIDEO: CAVANI KOSAC

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cavani striže ovce, muze krave, timari konje, uživa s djecom koja se kupaju zalijevajući se šmrkom ispred kuće, pomažu koliko mogu oko životinja i guštaju u životu koje veze nema s predivnom, ali u odnosu na urugvajsko selo ipak klaustrofobičnom francuskom i svjetskom metropolom.

Za PSG je u 300 utakmica zabio 200 golova, u Napoliju je postigao 104 u 138 nastupa, za Urugvaj ima 116 utakmica i 50 golova, diči se četvrtim mjestom s Mundijala 2010. i Copa Americom 2011.

A sada je u životnoj fazi kada može na svojoj farmi uživati u zalasku sunca i promatranjem jelena koji pase 20-ak metara od ograde ranča...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 09.06.2020.

    Dok bi se pojedinci sramili toga on sa ponosom to radi a nezna sto ce sa novcima. MAESTRO CAVANI kapa do poda!

  • ĐorđePatković 09.06.2020.

    milijuni se potroše ali za potrošena koljena regeneracije - nema

  • izsvemira 09.06.2020.

    i meni fali ovaj seljacki zivot. nekad se citava obitelj okupljala kod dede. ili kosnja trave ili berba kukurza ili berba grozda i radenje vina, ili jednostavno odlazak u sumu brat vrganje ili kestene. nema vise nicega, deda umro u obitelji jedva itko sa ikime i prica. fali mi sve to..... a vjerovatno kad cu imat love da kupim nesto na selu i odem iz zagreba cu bit prestar za zivot na selu jel bu mi trebala bolnica i kaj sve ne blizu. zavidim svima koji zive na selu iskreno ja bi se mijenjao odmah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare