To je to što me zanima!

Bogdanović se vratio na NBA parkete, oborio Kukočev rekord i odmah pokazao kakva je klasa

Bogdanović je do sada postao prvi Hrvat koji je zabio više od 10.000 koševa, a ima i najviše započetih utakmica, ali i ispucanih i pogođenih trica. Sve te rekorde držao je Toni Kukoč
Vidi originalni članak

Nakon više od devet mjeseci Bojan Bogdanović vratio se na teren i zaigrao je za Detroit Pistonse. Najbolji hrvatski košarkaš u ovosezonskom debiju zabio je 22 koša, ali nije uspio dovesti svoju momčad do tek treće pobjede u ovoj sezoni. Cleveland je bio bolji rezultatom 110-101. Momčad iz Detroita ima 17 poraza za redom u ovoj sezoni.

POVRATAK BABE Vraća se Bogdanović? Poznato je kada će debitirati ove sezone

Bogdanović je svoju posljednju utakmicu odigrao još početkom ožujka, a utakmicu protiv Clevelanda započeo je s klupe. To ga nije omelo da bude drugi najbolji strijelac svoje momčadi odmah iza Cade Cunninghama koji je zabio jedan koš više od Bogdanovića. Bogdanović je šutirao 7/15 iz igre, 3/10 za tricu i 5/6 s linije slobodnih bacanja, a u statistiku je dodao još i dva skoka i dvije asistencije te po jednu ukradenu i izgubljenu loptu.

Babo je na utakmici protiv Clevelanda oborio i jedan hrvatski rekord, odnosno već peti u karijeri. Prije nego što je otišao na operaciju i rehabilitaciju Bogdanović je u svojoj NBA karijeri pogodio 1812 pogođenih slobodnih bacanja, jedno manje nego što ih je Toni Kukoč pogodio u svojoj karijeri.

RASPOLOŽEN HRVAT Fantastični Ivica Zubac ubacio je double double protiv Jokićevih

Bogdanović je do sada postao prvi Hrvat koji je zabio više od 10.000 koševa, a ima i najviše započetih utakmica, ali i ispucanih i pogođenih trica. Sve te rekorde držao je Toni Kukoč.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare