Obavijesti

Sport

Komentari 0

Fantastični Ivica Zubac ubacio je double double protiv Jokićevih

Fantastični Ivica Zubac ubacio je double double protiv Jokićevih

Košarkaš LA Clippersa zabio je 23 koša i dodao 14 skokova,, jednu asistenciju, jednu blokadu i jednu izgubljenu loptu u svega 32 minute na parketu

VIDEO

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac odigrao je sjajnu utakmicu u kojoj su njegovi LA Clipeprsi ipak doživjeli poraz, bolji od njih su sa 113-104 bili gostujući Denver Nuggetsi.

Zubac nije uspio pomoći svojoj momčadi da pobijedili iako je utakmicu završio s double-double učinkom, zabio je 23 koša (šut iz igre 9-15) i tome pridodao 14 skokova, jednu asistenciju i jednu blokadu u nešto više od 32 minute na terenu.  Najbolji strijelac Clipeprsa sa 31 poenom bio Kawhi Leonard.

Double double Zupca protiv Denvera

Nuggetse je do pobjede predvodio Reggie Jackson sa sezonskim rekordom od 35 poena i 13 asistencija. DeAndre Jordan dodao je 21 koš i 13 skokova za Nuggetse koji su bili bez Nikole Jokića (leđa), Aarona Gordona (peta) i Jamala Murraya (tetiva).

Philadelphia 76ers su kod kuće s visokih 138-94 nadigrali LA Lakerse i nanijeli najteži poraz u karijeri LeBronu Jamesu.

Joel Embiid zabilježio je šesti triple-double u svojoj NBA karijeri s 30 koševa, 11 skokova i 11 asistencija, Tyrese Maxey je ubacio 31 koš za četvrtu pobjedu Philadelphije u šest utakmica.

LeBron James postigao je 18 poena, a ova večer će za njega biti važna jer je prestigao Kareema Abdul-Jabbara po broju minuta odigranih u regularnom dijelu sezone i doigravanju u povijesti NBA lige kada je prešao granicu od 66.298 minuta.

Anthony Davis je imao 17 poena i 11 skokova, a D'Angelo Russell je dao 12 poena i sedam asistencija za Lakerse.

Washington Wizardsi su nanijeli Detroit Pistonsima 14. poraz ove sezone, što je za tu momčad to najgori početak sezone, svladavši ih na njihovom terenu sa 126-107.

Kyle Kuzma je vodio Washington, koji je prekinuo niz od devet poraza, sa 32 ubačaja, 12 skokova i osam asistencija.

Kod Detroita najbolji je bio Cade Cunningham sa 26 poena i sedam asistencija. 

Portland Trail Blazersi su u Indianapolisu bili bolji od Indiana Pacersa sa 114-110 zahvaljujući Jeramiju Grantu koji je postigao 17 od svojih 34 poena u zadnjoj četvrtini.

Malcolm Brogdon je zabio 24 poena protiv svoje bivše momčadi, dok je Deandre Ayton ubacio 22 koševa uz 13 skokova za Trail Blazerse. Portland je pobijedio po drugi put u tri utakmice nakon niza od osam poraza.

Tyrese Haliburton predvodio je Pacerse s 33 poena i devet asistencija. 

Utah Jazz su kod kuće sa 114-112 svladali New Orleans Pelicanse, a pobjedu im je osigurao rookie Keyonte George koji je zabio ključnu tricu i utakmicu završio sa 19 koševa. Najbolji strijelac poražene momčadi bio je Zion Williamson sa 26 koševa i sedam asistencija.

NBA, rezultati:

  • Indiana - Portland 110-114
  • Philadelphia - LA Lakers 138-94
  • Detroit - Washington 107-126
  • Utah - New Orleans 114-112
  • LA Clippers - Denver 104-113
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika