To je to što me zanima!

Bogdanović zabio 10 u pobjedi, Clippersi su izborili majstoricu

VEČER GOSTIJU I dok su Wizardsi i Celticsi pobjedama kod Hawska i Bullsa osigurali četvrtfinale NBA doigravanja, Clippersi su kod Utaha slavili te izborili majstoricu
Vidi originalni članak

Washington Wizardsi slavili su u gostima kod Atlante i potvrdili prolazak u četvrtfinale NBA doigravanja gdje ih čekaju Boston Celticsi. Wizardsi su pobijedili Hawkse 115-99, a Bojan Bogdanović zabio je 10 koševa za 25 minuta na parketu.

 

Za magiju kod Wizardsa opet su bili zaduženi Wall koji je zabio 42 poena te Beal koji je pogodio 31 koš. Ovaj dvojac zabio je 60 posto poena svoje momčadi. Kod Hawksa najbolji je bio Millsap koji je zabio 31 koš.

Celticsi su također slavili na gostovanju. Vodili su od početka do kraja u Chicagu za 105-83 pobjedu i prolazak. Najbolji kod Bostona bio je Bradley koji je zabio 23 koša, isti broj koševa zabio je i Butler kod Bullsa.

 

Los Angeles Clippersi izborili su majstoricu protiv Utah Jazza! Clippersi su slavili u gostima 98-93. Paul je bio junak gostiju, zabio je 29 poena uz osam skokova, kod Jazza najbolji je bio Hayward s 31 košem, ali to nije pomoglo domaćinu.

 

NBA, osmina finala:

  • Atlanta - Washington 99-115 (2-4)
  • Chicago - Boston 83-105 (2-4)
  • Utah - Clippers 93-98 (3-3)
Idi na 24sata

Komentari 6

  • wwww 29.04.2017.

    Neki dan sam napisao da su Clippersi fighterska ekipa ali da mogu odnijet dvije pobijede iz Salt Lake Citya to se nisam nadao a posebno je noćašnja pobjeda bila za mene iznenađujuća kada znamo da u rosteru Clippersa nedostaje njihov drugi najvažniji igrač Griffin i još dvojica igrača s klupe koji bi itekako bili važni za ovu seriju a to su Brandon Bass i Wesley Johnson i za Jazzere je ovo bila velika prilika da prođu u polufinale zapada i ako je prokockaju a na dobrom su putu onda imaju za što žaliti..

  • dragecKc 29.04.2017.

    Wall koji je zabio 42 poena te Beal koji je pogodio 31 koš. pa dajte više pišete POENI. 31 koš znači minimum 62 poena

  • silaaa 29.04.2017.

    Zao mi Chris paula ali nista od clippersa ni ove godine a odlicno su poceli sezonu, steta sto se opet ozlijedio griffin, mogli su malo namucit warriorse a ako prodju utah, dobit će metlu od duranta i ekipe

Komentiraj...
Vidi sve komentare