To je to što me zanima!

Bogdanović zabio 16 koševa u pobjedi Svijeta protiv SAD-a

Hrvatski reprezentativac nije bio u početnoj petorci, no susret je završio sa 16 koševa i dvije asistencije za 18 minuta koliko je proveo na parketu 'svoje' dvorane
Vidi originalni članak

Prvi put nakon 12 godina i nastupa Gordana Giričeka, na All-Staru nastupio je jedan hrvatski košarkaš. NBA All-Star vikend održava se u Barclays Centeru u New Yorku, a otvorili su ga 'novaci' i 'nadolazeće zvijezde' lige utakmicom reprezentacija Svijeta i SAD-a . Svijet je slavio 121-112, a u pobjedi je sudjelovao i Bojan Bogdanović .

Hrvatski reprezentativac nije bio u početnoj petorci, no susret je završio sa 16 koševa i dvije asistencije za 18 minuta koliko je ukupno proveo na parketu 'svoje' dvorane.

MVP-jem je proglašen igrač Minnesote Andrew Wiggins koji je s 22 koša predvodio Svijet, dok su na strani SAD-a s istim brojem koševa najučinkovitiji bili Victor Oladipo iz Orlanda te Zach LaVine iz Minnesote. Svoj nastup u posljednji je trenutak iz privatnih razloga otkazao bivši igrač Cedevite, Jusuf Nurkić , koji je trebao postati prvi BiH igrač na All-Star vikendu.

Spomenimo i kako će na glavnom događaju, All-Star susretu Istoka i Zapada u nedjelju, na klupi Istoka sjediti i naš Neven Spahija , kao pomoćnik trenera Mikea Budenholzera .

Idi na 24sata

Komentari 8

  • strmi007 14.02.2015.

    Dobro je i odigrao

  • strmi_2 14.02.2015.

    Bit ce on dobar i u ligi samo da malo odpusti kocnicu..

  • rvackaSprdnja 14.02.2015.

    Spahija radi odličan posao u svojoj momčadi! Sve pohvale

Komentiraj...
Vidi sve komentare