To je to što me zanima!

Bogdanoviću 25.000 dolara i hrvatski rekord na All-Staru

16 POENA Mnogo znači kad te pozovu da zaigraš s najboljim igračima u generaciji, tako je i meni bilo, rekao je Giriček o Bojanu Bogdanoviću koji je igrao na All Staru
Vidi originalni članak

Pobjeda, nagrada od 25 tisuća dolara za pobjedu i hrvatski rekord. Dobra je to večer bila za Bojana Bogdanovića , košarkaša Brooklyn Netsa.

Prvi put poslije 12 godina Hrvatska je imala svojeg predstavnika na All-Star vikendu u NBA ligi, a Bogdanović je uživao u 17 minuta na parketu. Njegova momčad, selekcija međunarodnih igrača prve i druge godine u ligi, pobijedila je vršnjake iz SAD-a 121-112 . Naš je reprezentativac stigao zabiti 16 koševa, čime je postavio novi hrvatski rekord na susretima svih zvijezda najjače košarkaške lige.

- Pratim sve, čestitam mu na dobroj igri - rekao je Gordan Giriček , koji je 2003. godine na susretu mladih igrača zabio 13 koševa. Ne sumnja da će odlazak na All-Star vikend koristiti Bogdanoviću u daljnjem napretku u Brooklyn Netsima.

- Mnogo znači kad te pozovu da zaigraš s najboljim igračima u generaciji, tako je i meni bilo. Vjerujem da će naučiti još ponešto, ovo je za njega sezona učenja, baš kao i za Damjana Rudeža u Indiana Pacersima. Druga sezona obojici će biti važnija, ja im želim da se izbore za nove ugovore, da ostanu u NBA ligi dulje nego što su planirali. To je jedan sasvim drugi svijet kad je košarka u pitanju - dodao je Giriček.

Bogdanoviću savjetuje da bude još agresivniji u napadu, kako bi se i sljedeće godine vratio na All-Star. Osim njih dvojice, na ovakvoj reviji od Hrvata su nastupili još samo Toni Kukoč i Dino Rađa 1994. godine. Kukoč je zabio 14, a Rađa dva poena.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • beemysm 15.02.2015.

    ma milina mi je gledati njegove ili Rudezove trice...cestitka Bojanu

  • gisa79 15.02.2015.

    **** Admin **** : Poštovani, hvala vam na ukazanoj pogrešci, ispravili smo u članku. Ukoliko sljedeći put uočite nepotpunu informaciju ili pogrešno napisanu ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka lijevo. Lp

  • mrmac97 15.02.2015.

    16 POENA

Komentiraj...
Vidi sve komentare