To je to što me zanima!

'Bojao sam se ove utakmice, jedva smo dočekali ovu stanku'

Čekat će nas devet utakmica u 29 dana, to je stvarno pakleno, nadam se da će se vratiti svi ovi koji su ozlijeđeni, pokušat ćemo odmoriti ove koji su pod velikim opterećenjem, rekao je Rožman
Vidi originalni članak

Rijeka je protiv Lokomotive slavila 1-0 u 11. kolu Hrvatske nogometne lige, trener Simon Rožman može odahnuti. Ovom pobjedom Riječani su prekinuli niz poraza, a Slovenac i sam priznaje, bojao se ove utakmice:

- Čestitke igračima, stvarno sam se malo bojao ove utakmice jer nam je zadnja u nizu u ovom prvom periodu, ali stajali smo na terenu onako kako smo željeli, mislim da smo protiv Lokomotive stvorili najviše prilika otkad sam ja trener. Šteta što nismo zabili malo više, ali jako bitna pobjeda u ovoj borbi na dvije fronte koja nas troši. Jedva smo čekali ovu reprezentativnu stanku.

RIJEKA - LOKOMOTIVA 1-0 Murić penalom srušio 'lokose'

Nakon stanke, ponovno pakleni ritam:

- Čekat će nas devet utakmica u 29 dana, to je stvarno pakleno, nadam se da će se vratiti svi ovi koji su ozlijeđeni, pokušat ćemo odmoriti ove koji su pod velikim opterećenjem. Danas smo imali probleme s temperaturom, samo je moja želja da sve zdravstveno bude kako treba - rekao je Rožman.

Pobjednički gol zabio je Robert Murić, a bio je to penal u 17. minuti. Murić je kasnije i pogodio gredu.

- Mislim da smo zasluženo slavili, imali smo dosta prilika. Mislim da smo otpočetka bili fokusirani i znali smo što radimo, nismo dopustili Lokomotivi da nam proba zabiti gol - rekao je Murić pa se dotakao reprezentativne stanke:

- Mislim da će to svima dobro doći jer će se ozlijeđeni vratiti, a i malo da odmorimo od svega, a onda slijedi pakleni ritam. Što se tiče slaloma, ja sam već vidio gol, ali kad sam se okrenuo, shvatio sam da se lopta odbila od grede.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ForzaFiumeFOF 09.11.2020.

    Ozbiljno raditi na realizaciji, ne smije se dogoditi da momčad odradi odličan posao do 16 metara i onda taj završni udarac ode u oblake. Kulenović, Lončar, Štefulj njih posebno trenirati samo završnicu. Na takvim glupostima se prosipaju bodovi. Menalo i Murić odličan tandem, bit će još bolji kad stignu Pavičić, Halilović, Andrijašević, to će biti super kombinacija. Braut i Smolčić ne smiju igrati na istoj strani, Braut je premlad i radi kardinalne greške od iza. Lepinjicu prodat pod hitno dečko je pao drastično, Sterlinga isto treba poslati ili na posudbu ili prodati. Bit će to sve super, samo da svi budu zdravi Rijeka će opet biti među top 3 ove sezone sigurno

  • NIKE 08.11.2020.

    Rožmane radiš vrhunski posao, kao i tvoj sunarodnjak. Nažalost realnost Rijeke sudbine je protiv tebe i teško je sastavljati momčad nakon svakog transfer-roka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare