To je to što me zanima!

'Bokšić mi je uništio život, dojavio mi je i za Hajduk'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na drugoj presici u Dinamu pričao je Mario Minga, dostavljač pizze kojeg je istražitelj Uefe Robin Bokšić prevario, uzeo mu lovu i osobnu iskaznicu
Vidi originalni članak

Igrokaz u Maksimiru se nastavlja. Nakon što je na prvoj konferenciji za novinare Robert Palić, riječki hotelijer optužio Uefinog istražitelja Robina Bokšića da je lažov, prevarant te da je namještao utakmice, u Dinamu su sazvali i drugu, izvanrednu konferenciju za novinare. Ovoga puta pričao je Mario Minga, dostavljač pizze iz Crikvenice koji je također imao posla s Robinom Bokšićem.
- Robin Bokšić unišio mi je život. Obećao mi je posao u HAC-u. Dao sam mu 5000 kuna, no na kraju me nije zaposlio nego je uzeo lovu i pobjegao - počeo je Minga svoju ispovijest usput priznavši da je počinio kazneno djelo. 
- Kladio sam se za njega. Osobno sam mu dizao listiće od 59.000 kuna. Prošle godine 19.11 prijavio sam policiji da mi je ukrao osobnu iskaznicu, no on je pobjegao u München - kaže Minga.
- Javio mi je za utakmicu Rennes - Genova. Pobjeda Genove, a koeficijent je bio 4.1. Završilo je 3-0 za Genovu. Nazvao me jesam li uplatio. Dojavljivao mi je i tenis - dodaje dostavljač pizze.
Rekao je kako je mogao zaraditi i na utakmici Hajduka, ali:
- Imao sam dojavu i na Hajduk, ali nisam stigao uplatiti. Bokšić mi je rekao i da ima svoju tvrtku na adresi Trg Ante Starčevića 5, no ta tvrtka ne postoji. Provjerio sam - završio je Mario Minga.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • areljano 25.08.2010.

    to je neki koji hoce nastetit hrvatskom nogometu

  • ujo čedomrz 25.08.2010.

    vidi,vidi koju igru Dinamo(Mamići)igra oće sad i Hajduka uvalit,ima je dojavu a nije moga uplatit,moš mislit kako prozirno,oće li sutra bit i koja čistačica da je imala dojavu na Hajduka

  • dalmatinac123456 25.08.2010.

    ha ha ha ! a da se tebi nije pojavijo duh nakon nekoliko grama česog bjelog ! nije prvi put da raznosaš pizza raznese i bjelo čisto fino mljeveno brašno tip 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare