To je to što me zanima!

'Bolje poznajem Cluj, ali naš se cilj zna - mi želimo pobijediti...'

Vidjet ćemo, pratit ćemo. Više poznam ekipu Cluja nego Maltežane, iako ne treba ni njih odmah otpisivati, kaže trener Dinama Zoran Mamić pa dodaje: Igraju kod kuće, vjerojatno tamo na Malti će biti i uvjeti drugačiji
Vidi originalni članak

Dinamo će u 2. pretkolu igrati protiv boljeg iz susreta malteške Floriane i rumunjskog Cluja! Na ždrijebu u Nyonu hrvatski je prvak saznao protivnika protiv kojeg će vjerojatno igrati u gostima, sve ovisi o tadašnjoj situaciji s korona virusom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi prosvjeduju protiv Mamića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gostujuća utakmica, s obzirom da se igra na jednu utakmicu, ne znam što nas čeka. Vidjet ćemo, pratit ćemo. Više poznam ekipu Cluja nego Maltežane, iako ne treba ni njih odmah otpisivati - kaže trener Dinama Zoran Mamić pa dodaje:

-  Igraju kod kuće, vjerojatno tamo na Malti će biti i uvjeti drugačiji - kaže. 

ŽDRIJEB PRETKOLA LP Dinamo će na Maltežane ili Cluj, a Lokosi dočekuju bečki Rapid

I dok se Dinamo tjednima nadao kako će se morati natjecati tek od trećeg pretkola, Lyon im je 'uprskao' planove izbacivši Juventus zbog čega će 'modri' ipak krenuti iz drugog pretkola. Dinamo ždrijeb čeka kao nositelj u skupini 1. U toj su skupini još bili švicarski Young Boys i pobjednik susreta Celtica Reykjavika.

LEGENDARNI KAMERUNAC Chago: Šokirao me prvi snijeg, za Dinamo igrao i sa žuljevima, a najbolji suigrači - Luka i Eto'o!

-  Treba vidjeti, ali trebamo se pripremiti i trebamo ih analizirati u ovom kratkom periodu što je više moguće, ali naš cilj se zna. Mi želimo proći to drugo pretkolo, mi želimo u treće, nema kalkuliranja, želimo pobijediti, vjerujem u momčad i da ćemo razveseliti - rekao je Mamić. 

Na Maksimiru su i prije ove podjele po skupinama htjeli izbjeći klubove poput Cluja, Ferencvaroša, i Midtjyllanda, a od ta tri kluba koja su u teoriji najjači protivnici, Dinamo je u svoj dio ždrijeba dobio - dva! Potencijalnih protivnika je bilo šest, ali na kraju su 'modri' izvukli one iz, najvjerojatnije, Rumunjske.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Grmi-grm 11.08.2020.

    Teško je igrati, a pogotovo pobjediti svakoj momčadi bez trenera ,pa tako i Dinamu.

  • PredragKišurek 10.08.2020.

    Niš od toga sve si razjebao svojim dolaskom. Da pravosuđe ima muda davno bi ti bio u Remetincu a ne u Dinamu da opet ukrade malo tj. SITNO KOJIH 200 Mil. kn. Lp trenutno je samo želja treba to ostvariti u što sumljam.

  • Domi12 10.08.2020.

    ma nema vas na karti Europe :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare