To je to što me zanima!

Bomba iz 'Dežele': U slovenski Tabor stiže veliki Camoranesi

Kako prenose talijanski mediji, slovenski prvoligaš Tabor Sežana krenut će u pripreme za nastavak sezone s novim trenerom. Preuzet će ih bivši talijanski reprezentativac i igrač Juventusa, Mauro Camoranesi (43)
Vidi originalni članak

Hrvatsku koloniju u slovenskoj Sežani u petak će najvjerojatnije preuzeti Mauro Camoranesi (43), piše talijanski Corriere. Tako bi braća Babić, Zebić, Horvat i Mihaljević u nadolazećoj polusezoni u Taboru trebali igrati pod palicom bivšeg talijanskog reprezentativca i legende Juventusa.

Osvajač svjetskog prvenstva 2006. u trenerskoj je karijeri vodio meksički Coras de Tepic, argentinski Tigre te meksički Cafetaleros, a od 2017. je bez angažmana. Sa slovenskim bi prvoligašem trebao potpisati ugovor do 2021., a pomoćnik bi mu trebao biti dosadašnji prvi trener Almir Sulejmanović.

Camoranesi je izgleda krenuo putem Igora Štimca i Igora Cvitanovića jer je dvije godine bio komentator za DAZN, a sad se odlučio vratiti u trenerske vode te s revitalizacijom karijere započeti u Europi. Tabor je trenutno osmoplasirana momčad slovenskog prvenstva, mjesto iznad onog koje vodi u kvalifikacije za ostanak u elitnom rangu slovenskog nogometa. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 31.12.2019.

    Imam prijatelja koji igra tamo, oduševljenje samo takvo...... A ovi komentari da može igrat tamo i bla bla..... Seljaci koji dalje od županijske lige nisu ni išli, a kamoli igrali..... Težak je to kruh..... Vjerujte mi

  • 30.12.2019.

    Bomba???????????Uffff dali bi mi crveni kad bi vam rekao....ali eto kazem vam sve za crveni....nemate pojma vi sta je boma!Sramite se!

  • Pivski trbuh_1988 30.12.2019.

    Jedan od omiljenih igrača u Juventusu. Srce i mašina ja terenu. Naravno dok je igrao i trajao

Komentiraj...
Vidi sve komentare