To je to što me zanima!

Bomba iz Italije: Mihajlović u Bolognu pozvao Ibrahimovića?

Ibrahimoviću ugovor s Amerikancima ističe koncem godine kada bi Zlatan trebao javiti kuda želi poći. U Bologni ga čeka već spremljen ugovor, iako su sa Šveđaninom povezivani i Inter i Napoli, a uz njih i Man. United...
Vidi originalni članak

U američki Major League Soccer, ili skraćeno MLS, švedski nogometaš bosanskohercegovačkih korijena, Zlatan Ibrahimović otišao je 2018. godine. Napustio je tada Old Trafford i priključio se LA Galaxyju gdje odigrao odličnu sezonu. 

Iako je talijanski Tutto Mercato Web pisao kako Manchester United želi Ibru vratiti u svoje redove, Zlatan je oko bacio i na talijansku Seriju A. Točnije, na Bolognu Siniše Mihajlovića s kojim je Ibra već u kontaktu mjesecima, a direktor kluba Riccardo Bignon potvrdio je kako je i bivši jugoslavenski nogometaš također zainteresiran za suradnju. 

NIŠTA OD MILANA Šef MLS-a pustio bombu od Ibri, a onda sve demantirano

- U sljedećim ćemo mjesecima znati što Ibra želi, a ukoliko se želi vratiti u Italiju, mi smo spremni za potpisivanje - najavio je direktor. 

Ibrahimoviću ugovor s Amerikancima ističe koncem godine kada bi Zlatan trebao javiti kuda želi poći. U Bologni ga čeka već spremljen ugovor od 8 milijuna funti na godinu u trajanju od 18 mjeseci, piše Corriere deo Sport, iako su sa Šveđaninom povezivani i Inter i Napoli. 

KAZNA ZA NEPOSLUH Ne slušaš? Ideš! Napoli prodaje 'kolovođu' Allana i Koulibalyja

Sve je sada samo na Ibri...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ACM_1899 12.11.2019.

    Nema se što čekat Bobane

  • anamarija594 12.11.2019.

    Kakav ce tandem bit perišić mandžukić i ibra u manutdu.....

  • anamarija594 12.11.2019.

    Kakav ce to tandem biti perišić mandžukic u manutdu......

Komentiraj...
Vidi sve komentare