Obavijesti

Sport

Komentari 16

Šef MLS-a pustio bombu od Ibri, a onda sve demantirano

Šef MLS-a pustio bombu od Ibri, a onda sve demantirano
1

Ibrahimović je u karijeri igrao za sva tri najveća talijanska kluba - Juventus, Inter i Milan. S Juventusom je osvojio dva naslova prvaka, koja su klubu naknadno oduzeta zbog sudjelovanja u aferi Calciopoli...

VIDEO

Zlatan Ibrahimović trebao bi se vratiti u talijanski AC Milan nakon završetka angažmana u LA Galaxyju, izjavio je u petak povjerenik za Američku nogometnu ligu (MLS) Don Garber, no samo nekoliko sati kasnije sve je demantirao direktor komunikacija MLS-a Dan Courtemanche.

Pokretanje videa...

00:04

- Unatoč brojnim pogrešnim izvještajima, povjerenik MLS-a Don Garber nije izjavio da AC Milan potpisuje Zlatana Ibrahimovića - rekao je direktor komunikacija.

Podsjetimo, Garber je rekao da je "Zlatan je tako zanimljiv momak, on je 38-godišnji momak kojeg regrutira AC Milan, jedan od najboljih klubova na svijetu".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ugovor 38-godišnjeg švedskog napadača s Galaxyjem istječe krajem godine pa bi se, nakon što je proveo zadnjih 18 mjeseci u MLS-u, trebao vratiti u Serie A i pojačati napad posrnulog milanskog velikana gdje igra i Ante Rebić, a Zvone Boban je direktor.

Ibrahimović je u 2018. i 2019. godini izabran u idealnu postavu MLS-a, gdje je zabio ukupno 53 pogotka.

Sezonu s Galaxyjem završio je prošlog mjeseca porazom s rezultatom 5-3 od lokalnog rivala, Nogometnog kluba Los Angeles u polufinalu zapadne konferencije MLS kupa.

Ibrahimović je u karijeri igrao za sva tri najveća talijanska kluba - Juventus, Inter i Milan. S Juventusom je osvojio dva naslova prvaka, koja su klubu naknadno oduzeta zbog sudjelovanja u aferi Calciopoli, a s Interom tri "scudetta".

Igrao je za Milan između 2010. i 2012., postigavši ​​42 gola u 61 ligaškom nastupu te osvojio jedan naslov talijanskog prvaka.

U dugoj i uspjesima bogatoj karijeri igrao je i za Malmö, Ajax, Barcelonu, Manchester United i PSG. (zb)

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu