To je to što me zanima!

Bomba iz Katalonije! Pogriješio sam, vratio bih se u Barcelonu

Neymar  žali što je otišao u PSG prošloga ljeta i, kako ekskluzivno donosi Mundo Deportivo, već je obavijestio ljude u bivšem klubu, članove uprave i predsjednika, trenera Valverdea i suigrače da se želi vratiti
Vidi originalni članak

Pomalo nevjerojatne, senzacionalne vijesti iz Barcelone. Katalonski Mundo Deportivo donosi ekskluzivu pod labelom 'Top secret', Neymarov povratak.

Ja bih natrag...

Kako piše katalonski sportski dnevnik, kojem je Barca uža specijalnost, Neymar  žali što je otišao u PSG prošloga ljeta i već je obavijestio ljude u bivšem klubu, članove uprave i predsjednika, trenera Valverdea i suigrače da se želi vratiti. 

Neymaru fale bivši suigrači i priznao je da je bio tvrdoglav što je pokušavao izaći iz Messijeve sjene, prenosi Mundo Deportivo, koji vijest donosi preko cijele naslovnice.

Neymarov plan bi bio vratiti se na ljeto 2019. godine, ali Mundo Deportivo piše kako bi ovo sve mogao biti i Neymarov manevar nakon kojeg bi potpisao za Real, jer bi, u slučaju da ga Barca ne želi, komotno mogao reći: 'Ok, ne želite me? Odoh ja u Real'.

Neymar je prošloga ljeta prešao u PSG za 222 milijuna eura. Ali došao je u svlačionicu punu klanova, u ligu koja je dosta lošije kvalitete od španjolske i, ako je vjerovati Mundo Deportivu, uhvatila ga je nostalgija. 

Ne treba zaboraviti i da su Neymar i Barcelona na sudu.

Brazilac tuži bivši klub i traži 27 milijuna eura na ime bonusa za vjernost jer je 2016. potpisao novi ugovor, Barca je odgovorila protutužbom i traži 65 milijuna eura povrata bonusa iz prvog i drugog ugovora i još 10 zbog kršenja sporazuma.

Iako je ova vijest o Neymarovom povratku u Barcelonu gotovo u sferi znanstvene fantastike, daleko je 2019. godina. Uostalom, sjetite se što ste prvo pomislili kad ste vidjeli vijest da PSG ide po Neymara. Vjerojatno ste se dobro nasmijali.

E, ni par mjeseci kasnije, Neymar je bio u PSG-ovom dresu.

Ali kako stvari stoje, rado bi ga zamijenio Barcinim...

Idi na 24sata

Komentari 95

  • mr.miyagi 10.03.2018.

    hahahahhaha snidaricu nesanjaj

  • simunicevdom 09.03.2018.

    Najveca greska je sto je otiso u Pariz. Ali ja bi se smio kladit da ce Perez odrijesit vrecicu na ljeto ili prijelazni zimski rok 2019 dovest ga u Real.

  • realnizator 09.03.2018.

    Ptice na grani su znale vec kad je odlazio iz Barce da je to samo paravan za odlazak u Real. Stoga, razmazeno deriste, siroko ti polje, idi di hoces, u Barci vise nisi dobrodosao. A kad dodjes u Real, bit ce jos sladje pobjede nad vama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare