To je to što me zanima!

Bomba iz Madrida: Ramos nije trenirao, kapetan odlazi u PSG?

Španjolski mediji plasirali su informaciju o odlasku Sergija Ramosa iz Real Madrida po isteku ugovora na ljeto, a neki su išli toliko daleko da je već dogovorio suradnju s PSG-om
Vidi originalni članak

Produljenje ugovora Sergija Ramosa (34) traje dulje nego što se očekivalo jer Real Madrid planira još jedno 'rezanje plaća', tvrdi španjolski As

'Kraljevski klub' procjenjuje da će njihov budžet ove sezone biti 300 milijuna eura 'kratak' stoga će ta činjenica utjecati na sve buduće ugovore, sve dok ne prođe globalna financijska kriza uzrokovana pandemijom korona virusa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sergio Ramos, s druge strane, želi najbolji mogući ugovor jer će mu to vjerojatno biti i posljednji bogati ugovor u karijeri. Razumije da si klub više ne može priuštiti što je nekad mogao, a na njemu će biti da donese konačnu odluku, pišu Španjolci.

Budući da mu ugovor ističe u lipnju, Ramos je slobodan pregovarati s drugim klubovima, dok Madrid može početi tražiti njegovu zamjenu, ako uopće postoji netko tko ga može adekvatno zamijeniti - iako to nije ono što žele obje strane.

TRAJU PREGOVORI Real kuca na Bayernova vrata: David Alaba uskoro u Madridu?

Sergio želi nastaviti karijeru u madridskom klubu, a ni Zinedine Zidane ne krije da to mora biti cilj kluba. 

- Ramos, Modrić i Lucas trebali bi potpisati nove ugovore i želimo to riješiti što je prije moguće. To je svima u interesu, za naše dobro, da se riješi čim prije - rekao je Zizou.

Iako se smanjenje plaće navodi kao primarni razlog, teško je povjerovati da Sergio Ramos ne bi pristao na to za dobrobit kluba.

Drugi problem, neki će reći i važniji, je politika 'kraljevskog kluba' koja nalaže da se igračima starijim od 30 godina nudi produženje ugovora na samo godinu, a Ramos navodno misli da je svojim zalaganjem, golovima i svime ostalome u bijelome dresu zaslužio novi ugovor na bar dvije godine.

ZA REAL MADRID Stoper, a napadač: Vjerovali ili ne, Ramos je zabio već 100. gol

VIDEO: Ramos sprdao Luku Modrića i podsjetio ga na poraz Hrvatske

Dogovora još nema na vidiku, ali izvori bliski klubu tvrde da su mu bliže nego što je to bilo prije Božića.

U cijelu se priču uključio navodno uključio PSG koji je pred kapetana Real Madrida navodno bacio ugovor na tri godine suradnje s puno izdašnijim uvjetima nego što mu nude Madriđani. Ramos nije bio na prvom treningu u novoj sezoni uoči Celte, a nije bio ni u konkurenciji za utakmicu.

Čeka se odluka Florentina Pereza koji bi bio 'lud' da pusti kapetana, stup obrane i ikonu koja je u klubu punih 15 godina, a u slučaju da se to dogodi ne sumnjamo da bi izgubio kredibilitet kod navijača 'kraljevskog kluba'.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ausländer97 03.01.2021.

    škorić u real kapetanska vrpca nestrpljivo čeka

  • GospodinZutiKarton 02.01.2021.

    Mozete vi reci sada trenutacno najbolje stopere,ali nijedan od njih ne moze dostojno zamjeniti Ramos jer to ima veliki utjecaj i kao voda i kao igrac znaci jednostavno ni VVD ne bi mogao.

  • 'O Zingariello 02.01.2021.

    Dajte molim vas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare