To je to što me zanima!

Bomba iz Makedonije: Čupić i Duvnjak skupa u prvaku Europe

Budući da je Čupić Vardaru pokazao vjernost kada je bilo najteže, uslijed velike financijske krize zbog korone, za vjerovati je da će makedonski velikan izaći Hrvatu u susret i omogućiti mu transfer karijere
Vidi originalni članak

Nakon što se poslije dvije godine izbivanja vratio u hrvatsku rukometnu reprezentaciju, Ivan Čupić (34) uskoro bi mogao napraviti transfer karijere i prijeći u redove aktualnog europskog prvaka Kiela, pišu makedonski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: Podrška Kauboja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čupko će, kako sada stvari stoje, napustiti Vardar i pridružiti se Domagoju Duvnjaku pa će hrvatski dvojac zajedno braniti boje njemačkog velikana. Kiel je, podsjećamo, osvojio Ligu prvaka pobijedivši u finalu favoriziranu Barcelonu.

Što se tiče detalja, Čupić ima službenu ponudu i plan Kiela je završiti posao nakon Svjetskog prvenstva u Egiptu. A ako kojim slučajem dođe do poteškoća i nenadanih prepreka, tu je i varijanta B - ako Vardar ili Čupić ne prihvate prvotnu, europski prvak će istu ponudu poslati na ljeto.

Budući da je Čupić Vardaru pokazao vjernost kada je bilo najteže, uslijed velike financijske krize zbog korone, za vjerovati je da će makedonski velikan izaći Hrvatu u susret i omogućiti mu transfer karijere. Ipak, ostaje vidjeti kako će se situacija rasplesti.

Što se tiče povratka u reprezentaciju, Čupko nam je objasnio zašto ga nije bilo.

- Želja je bila velika, nikad nije bila upitna moja ljubav prema reprezentaciji. Imao sam jedno razdoblje u kojem sam se želio maknuti jer nisam bio "300 posto unutra". Kad se malo potrošiš, kad ti glava nije na mjestu, onda je najbolje maknuti se, napuniti baterije. Imao sam puno selidbi, treninga, utakmica... Mislim da još uvijek mogu pomoći reprezentaciji i zato sam izrazio želju za povratkom - rekao je Čupić za 24 sata.

Hrvatska rukometna reprezentacija trebala je putovati za Madrid gdje je trebala odigrati prijateljsku utakmicu protiv Španjolske, no zbog nezapamćene snježne oluje, rukometaši su ostali u Zagrebu.

ODGOĐEN SUSRET Mećava u Madridu ostavila je rukometaše u Zagrebu: Ništa od utakmice protiv Španjolske...

RUKOMETAŠI OSTALI U ZAGREBU 'Sve se dogodilo iznenada, ma i bolje da nismo otišli u Madrid'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GeneralPraljakUskoplje 10.01.2021.

    Cupko gromada ljudska

Komentiraj...
Vidi sve komentare