To je to što me zanima!

Bomba iz susjedstva: Čelnici iz BiH stižu na razgovore u Split, na klupi 'zmajeva' žele - Bilića!

Nane' je bez posla od 7. ožujka ove godine kad se razišao s engleskim drugoligašem Watfordom, a spominjao se i kao kandidat za izbornika Ukrajine, a žele ga u susjedstvu
Vidi originalni članak

Faruk Hadžibegić dobio je ekspresni otkaz na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine, a odmah su krenule spekulacije o tome tko će postati novi izbornik. Među dobro poznatim imenima je i ono bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Slavena Bilića (54).

HADŽIBEGIĆ OTIŠAO Izbornik BiH dobio otkaz nakon što je izgubio od Luksemburga

'Nane' je bez posla od 7. ožujka ove godine kad se razišao s engleskim drugoligašem Watfordom, a spominjao se i kao kandidat za izbornika Ukrajine, ali posao je dobio Sergej Rebrov. Osim Bilića, spominje se i bivši izbornik Srbije koji je trenutačno na klupi Bugarske Mladen Krstajić.

Kako pišu mnogi bosanskohercegovački mediji, na odgovor o tome tko će postati izbornik mogli bi pričekati i do mjesec dana. Bilić je u karijeri osim mlade i seniorske reprezentacije Hrvatske vodio još Lokomotiv Moskvu, Bešiktaš, West Ham, Al-Ittihad, WBA, Beijing Guoan i spomenuti Watford. Navodno su već započeli razgovore s Bilićem, a trebali bi doći i u Split na sastanak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gnojna družina 23.06.2023.

    Bilicu dobri smo si, ako prihvatis brisem te sa fejsa

  • 23.06.2023.

    odbio bi i je..

  • ,,Veliki anti kom" 23.06.2023.

    Nitko pametan neće preuzeti tu reprezentaciju, gdje se mora paziti, da igra podjednako igrača iz sva 3 naroda koja žive tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare