To je to što me zanima!

'Borba Lesnara za titulu nema smisla, Stipe zaslužuje šansu'

Junior dos Santos je nokautom pobijedio Derricka Lewisa i ponovno se vratio u vrh teške kategorije UFC-a. Nakon pobjede prokomentirao je i trenutno stanje na vrhu kao i moguću sljedeću borbu prvaka Cormiera
Vidi originalni članak

Izgubio je od Miočića u borbi za titulu, a onda zaredao tri pobjede. Redom su padali Blagoy Ivanov, Tai Tuivasa i Derrick Lewis, a Junior dos Santos ponovno je stigao u sam vrh UFC-ove teške kategorije. Tuivasu i 'crnu zvijer' je nokautirao u drugoj rundi, ali teško je očekivati da će JDS dobiti borbu za titulu.

Dana White kao da čeka povratak Brocka Lesnara koji je ugovorom vezan za kečersku organizaciju WWE.

- Brock Lesnar definitivno nije (prava borba za Cormiera). To nema smisla. Ja sam fan i volio bih gledati Lesnara kako se bori, ali ne za titulu. On trenutno niti nije dio ovog sporta. Ne može se samo vratiti i odmah boriti za naslov. Razumijem da DC želi zaraditi lovu, ali čovječe, ta borba nema smisla - rekao je 'Cigano', a prenio Fightsite.

Za brazilskog nokautera priliku za titulu zaslužuje Stipe Miočić, ali i Jon Jones ili pak Francis Ngannou.

- To je politika. Oni mogu raditi što god hoće, ali to nema smisla. Prava borba u teškoj kategoriji bila bi protiv Stipe, ili Ngannoua, ili čak i mene.  Čuo sam priče da bi Jon Jones došao u tešku kategoriju boriti se s Cormierom. Čak i to ima više smisla nego borba s Lesnarom. Ali ako se treba boriti s Lesnarom zbog love to razumijem. Uvijek je zabavno vidjeti Lesnara kako se bori, ili kako izgubi, ne znam (smijeh) - zaključio je JDS.

Podsjetimo, Stipe Miočić je protiv Dos Santosa drugi put zaredom obranio titulu. Nokautirao ga je polovicom prve runde. Nakon toga je američki borac hrvatskih korijena pobijedio još i Francisa Ngannoua odlukom sudaca, a zatim je izgubio nokautom od Daniela Cormiera krajem prve runde u srpnju prošle godine.

Od te borbe Stipe nije bio u oktogonu, a njegov sljedeći protivnik još uvijek nije poznat...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 21.03.2019.

    Stipe ce izvavit boga iz njega i ovaj ce ic doma spavat

  • Hawke 11.03.2019.

    Brock Lesnar je ime i zato će dobiti priliku. Nije pošteno ali tako je.

  • thedarkside 11.03.2019.

    Hebiga takva je politika UFC-a nazalost..moras malo imat i taj trasch talk da bi uspio.Pa danas je bitno da te zna sto vise ljudi i prati,bilo to u necemu dobrom ili losem nema veze..bitno da se prodas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare