To je to što me zanima!

Borba za Gotalov potpis: Željo želi preoteti 'bilima' bivšeg asa

Hajduk je navodno voljan dovesti Gotala u svoje redove, ali klub s Grbavice također želi pojačati napad njime poslije odlaska najboljeg strijelca Ivana Lendrića
Vidi originalni članak

Bivši igrač Hajduka Sandro Gotal, postao je slobodan igrač po isteku ugovora u izraleskom Ashdodu. Njega se dobro sjećamo budući da je nosio dres Hajduka u sezoni 2014/2015  u kojoj je zabio 12 golova.

VIDEO

Ipak, trener Damir Burić nije ga vidio u svojim kombinacijama pa su ga 'bili' prodali u švicarski St. Gallen za 300 tisuća eura. 

Nakon kratkih i relativno neuspješnih avantura u Švicarskoj, Turskoj, Poljskoj i Izraelu, postao je slobodan igrač i danas za njegovo dovođenje bitku vode sarajevski Željezničar i splitski Hajduk.

Hajduk je navodno voljan dovesti Gotala u svoje redove, ali klub s Grbavice također želi pojačati napad njime poslije odlaska najboljeg strijelca Ivana Lendrića.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ivan900_1 10.06.2017.

    Zasto samo napad dovodite malo igraca u obrani

  • Joker123 10.06.2017.

    Nez bas jeli jos onaj stari, ohandza ide ca pa vjv zato, ja bi radije da uvedu Jurića i Prtajina u prvu

  • FASTT 10.06.2017.

    Said,Ohanza,Erceg i Futacs ne znam sta ce im.Nece se bas naigrat pored ove 4 ice.Jedino da sa Saidom nisu produzili imalo bi cak smisla ovako neces igrat tesko

Komentiraj...
Vidi sve komentare