To je to što me zanima!

Borba za treću ligu: Pranjić na Olinu Marsoniju, Međimurje u Čakovcu na Hrvatske vitezove

U doigravanju za Drugu HNL, koja je treći rang hrvatskog nogometa, nogometaši Trnja gostuju kod Marsonije u Slavonskom brodu, dok će kod kuće Međimurje dočekati klub iz Posedarja
Vidi originalni članak

A nekako sam imao osjećaj da ćemo izvući Marsoniju u gostima, da ćemo morati najtežim mogućim putem u Drugu nogometnu ligu, kaže nam trener Trnja Danijel Pranjić.

Trnje će plasman u 2. NL (treći rang natjecanja) tražiti u Slavonskom Brodu. A podsjetimo, Trnjani su nakon završetka sezone dobili slobodno, razletjeli se obalom, pa su se morali opet okupiti zbog dodatnih kvalifikacija.

- Imam neke informacije o Marsoniji, još ću pogledati utakmicu-dvije pa ćemo nešto skrpati. Njihov je adut što igraju doma, vjerojatno će cijeli grad biti na stadionu, to im je prilika koju možda ni sami nisu očekivali. Marsonia je veliko nogometno ime, respektiramo ih, a vjerujem da će na kraju pobijediti nogomet, da će dalje ići onaj koji će biti bolji na terenu - kaže nam Danijel Pranjić pa nastavlja:

- Iza nas je dobra polusezona, u kojoj nismo izgubili niti jednu utakmicu u gostima i to može biti dobra stvar. Okupili smo se, ali nećemo biti kompletni. Neki dečki već su ranije dogovorili svatove, imamo i jednoga kartoniranog igrača, a cijela nam se polusezona svodi na ovih 90 ili 120 minuta. Kažem, u Slavonski Brod idemo otvorenoga garda, pa neka pobijedi bolji.

OVDJE KUPI PPV I GLEDAJ FNC 6! Vaso Bakočević, Satoshi Ishii, Ivan Vitasović i ostale regionalne megazvijezde gledajte na 24sata PLUS+!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • budalenko2 15.06.2022.

    Znaci tri tjedna nakon kraja lige se nije znalo tko pije,a tko placa,uz to javlja se povjerenik lige koji ostavlja mogucnost ulaska Zadra direktno u jednistvenu trecu ligu kao kluba od neke vaznosti,znaci HNS je lakrdija zesca i to se nece nikad promijenit,a radi nekih se namjerno prolongiralo tako da im se da vremene da ispune uvjete za ulazak u taj rang natjecenja. Sramota nad sramotama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare