To je to što me zanima!

Bori se za život: Jules Bianchi kritično, drže ga na respiratoru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon operacije, stanje mladog francuskog vozača Formule 1, Julesa Bianchija, je i dalje kritično. Bianchi se sudario u dizalicu koja je uklanjala bolid na utrci u Japanu
Vidi originalni članak

Jules Bianchi (25) sudario se na utrci Formule 1 na Velikoj nagradi Japana. Nesretni vozač Marussije Ferrari izletio je sa staze na mjestu na kojem je dizalica uklanjala bolid koji se sudario netom prije toga. 

Francuski vozač hitno je prebačen u bolnicu i operiran.

Unatoč prvim informacijama kako Bianchi diše sam, Sky Sport javlja kako to nije istina. 

- Jules nažalost ne diše bez pomoći. U kritičnom je stanju i bori se za život - rekao je novinar Sky Sporta, Craig Slater.

Iako su neki mediji objavili kako je Bianchi tijekom noći operiran i drugi put, novinar Sky Sporta tvrdi kako to nije istina. Francuz leži u bolnici Mie, 15-ak kilometara od staze Suzuka. U bolnicu bi trebali stići i Julesovi roditelji, a tada se očekuju i službene informacije o stanju mladog vozača. 

REUTERS/PIXSELL

Bianchi je u bolnicu prevezen vozilom Hitne pomoći jer helikopter nije mogao letjeti po lošim vremenskim uvjetima.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • sarkastik76 07.10.2014.

    to je nesreća koja se po zakonu velikih brojeva morala dogodit. formula 1 je sport sa momcima koji imaju m..a. kad bi se svaka trka prekidala radi izljećanja to bi ubilo svu atrakciju i adrenalin, a to puno košta sponzore i FIA. nesreće će se događat koliko god se sigurnost povećavala, a i trke će se nastavljat jer je to ono šta publika voli, a prije svega sponzori i bogate tv kuće.

  • miro0704 06.10.2014.

    sretno...vratit ces se ti na stazu..brz oporavak

  • Giallorosso_1 06.10.2014.

    http://www.dailymotion.com/video/x27dgl9_le-terrible-accident-de-jules-bianchi-filme-par-un-spectateur_auto?start=16 Ovo izgleda stravično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare