To je to što me zanima!

Ćorić je drugi najniže rangirani polufinalist Cincinnatija od '73.: 'Puno sam riskirao s ramenom'

Trenirao sam jako proteklog tjedna. Izgubio sam u ponedjeljak i odlučio sam puno trenirati. Provodio sam puno sati na terenu pa mislim da je to bilo ključno, otkrio je Borna nakon meča
Vidi originalni članak

Američka bajka Borne Ćorića ide dalje! Nakon što je srušio Nadala u 2. kolu Cincinnatija, Zagrepčanin je u noći na subotu došao i do druge 'Top 10' pobjede' u tjednu i porušio još mnoštvo rekorda. Novim slavljem, Ćorić je postao drugi najniže rangirani polufinalist Cincinnatija od 1973. te treći najniže rangirani polufinalist nekog Masters 1000 turnira od 1990.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ćorić je slavljem nad Felixom Augerom Aliassimeom napravio ogroman korak na ATP ljestvici. U ponedjeljak će, ako njegov put zastane u polufinalu, biti 66. igrač svijeta, a ako dođe do titule zasjest će na 29. mjesto u poretku najboljih tenisača svijeta.

ŠPANJOLAC PRIZNAO Nadal nakon poraza od Ćorića: Borna je jednostavno bio bolji

Malo se tko ovakvom podvigu nadao. Pogotovo nakon što je praktički bez 'ispaljenog metka' ostao u 1. kolu Montreala gdje ga je izbacio Marin Čilić.

- Iskreno ne znam (op.a., kako je došao na tu razinu) jer sam prošli tjedan igrao jako loše. Trenirao sam jako proteklog tjedna. Izgubio sam u ponedjeljak i odlučio sam puno trenirati. Provodio sam puno sati na terenu pa mislim da je to bilo ključno. Igrao sam mnoštvo setova i pokušao sam pronaći svoju igru - rekao je Ćorić nakon meča.

Borna je odigrao još jedan fenomenalan meč, osvojio nevjerojatnih 97% (31/32) poena na prvom servisu ne dopustivši Augeru niti jednu jedinu break loptu u meču. 

za četvrtfinale cincinnatija Ni Karlović ovako ne servira! Briljantni Ćorić nakon Nadala pomeo još jednog Španjolca

- Došao sam u Cincinnati i počeo servirati jako dobro. Ne želim reći predobro, ali solidno. Puno sam radio na servisu prošlog tjedna. Riskirao sam s ramenom. Nikad ne znam koliko mogu servirati, ali riskirao sam i trenirao jako.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • pocetnik 20.08.2022.

    nije bitno tko ti je protivnik ako zelis uzeti titulu...mozes dobiti i medvedeva u finalu s tom igrom..

  • antimunjenih 20.08.2022.

    Ajde dobi veceras , stavio sam 300 kn. 

  • VolbeatDbv 20.08.2022.

    Bravo Borna, vrhunske izvedbe, večeras me čeka maraton, Hrga, pa ona dvojica, i onda Borna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare