To je to što me zanima!

Borna održava formu u izolaciji: Osjećam se dobro, hvala svima

Hvala svima na vašim porukama podrške i ljubavi koje dobivam dok sam u izolaciji. Učinit ću sve što mogu da ostanem u dobroj formi.  Svima koji su zaraženi šaljem svoju ljubav i podršku, napisao je Borna Ćorić
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Borna Ćorić oglasio se na Facebooku o svome stanju u samoizolaciji nakon što je na zadarskom dijelu teniskog turnira Adria Tour testiran pozitivno na korona virus. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prošlo je nekoliko dana otkako sam dobio pozitivan nalaz na Covid-19. Iznimno sam zahvalan što se osjećam dobro i što nemam nikakve simptome - napisao je Borna pa dodao:

- Hvala svima na vašim porukama podrške i ljubavi koje dobivam dok sam u izolaciji. Učinit ću sve što mogu da ostanem u dobroj formi.  Svima koji su zaraženi šaljem svoju ljubav i podršku - zaključio je u svojoj objavi.

ADRIA TOUR REPOVI Zadar: Finale korona turnira nije se ni igralo, a ljudima još nisu vratili novac za ulaznice

Podsjetimo, zadarski je turnir bio nastavak onoga što se započelo u Beogradu. Vizionari turnira bili su Novak Đoković i njegova obitelj, dok je zadarskom dijelu direktor bio legendarni hrvatski reket Goran Ivanišević. Na sam dan finala između Đokovića i Rubljova, tik pred početak meča, Ivanišević je morao publici reći da neće gledati meč jer su saznali da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen. 

ĆORIĆ MORAO ODUSTATI Dimitrov zaražen, a na popisu za Thiemov turnir u Austriji...

Nakon toga su se i ostali sudionici testirali, a Borna Ćorić je jedini među Hrvatima bio zaražen. Na kraju se ispostavilo da su zaraženi i Novak i Jelena Đoković te nekolicina trenera. Turnir je u potpunosti otkazan, a sada javnost okrivljuje organizatore turnira da su se ponašali neodgovorno ne slušajući preporuke Stožera civilne zaštite o socijalnom distanciranju. 

NAZVALA GA AROGANTNIM Spisateljica oplela po Đokoviću: 'Misli da je pametniji od svih'

Novak i Goran su se ispričali, a polemike se sada vode o tome gdje je točno zaraza krenula, zašto sportaši nisu testirani pri ulasku u našu zemlju i hoće li srpski tenisač odstupiti sa svojih pozicije predsjednika vijeća igrača.

- I bolje da odstupi, što god napravi, nije dobro - zaključio je njegov trener Goran Ivanišević.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • realista 7 25.06.2020.

    borna luka

  • presveti1 25.06.2020.

    da je korona opasna,svi političari bi bili negdje u podrumu i nebu izlazili van,ovo je čista izmišljotina.

  • Mthesecond 25.06.2020.

    Zarazen a zdrav ko dren,nist mu nije,nikakvih simptoma nema...Tko tu koga..🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare