Sport

Komentari 36

Zadar: Finale korona turnira nije se ni igralo, a ljudima još nisu vratili novac za ulaznice

Zadar: Finale korona turnira nije se ni igralo, a ljudima još nisu vratili novac za ulaznice

Organizator nam još nije odgovorio na upite o povratu novca, obavijestili su iz Ulaznice.hr, a predsjednica HTS-a Nikolina Babić kaže: Na tu temu održat ćemo sastanak, ali ne znamo kada će to biti

Nekoliko dana bila je fešta, ludilo i gušti. Adria Tour u Zadar je donio goste koji i vole i mogu potrošiti te svu moguću pompu koja se podrazumijeva kad su na istom mjestu Goran Ivanišević, Novak Đoković, Borna Ćorić...

Novaku je Draženov dres došla pokloniti Biserka Petrović, a najboljeg tenisača svijeta došao je pozdraviti i premijer hrvatske države Andrej Plenković.

VIDEO: TENISKI KORONA PARTY NOVAKA ĐOKOVIĆA

Onda je u nedjelju na teren u Višnjiku izašao Goran i rekao: 'Upravo smo primili informaciju da je Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus i morat ćemo otkazat ovo finale'.

Cijena VIP ulaznica bila je 750, a ostale su se kretale od 150-200 kuna. Od nedjelje su prošla četiri dana. Finala se nije odigralo. Povrat novca?

- Imamo dosta upita oko povrata novca za Adria tour s obzirom da završnica nije održana, te smo o tome pitali organizatora, ali još nam nisu odgovorili. Pošaljite sliku ulaznica i broj narudžbe na podrska@ulaznice.hr pa ćemo vam odgovoriti kad budemo znali - rekli su nam na info-telefonu Ulaznica.hr preko kojega su se prodavale karte za Adria tour.

Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza koju smo kontaktirali nakon toga, rekla je isto.

- Planiramo održati sastanak na kojem ćemo donijeti tu odluku, te nakon toga izvijestiti javnost. Kad će to biti, za sad ne znamo - kazala je Babić.

Dakle, u Zadru se finale 'korona turnira' nije igralo, a ljudima još nisu vratili novac za ulaznice. Direktor turnira je Đorđe Đoković (24), mlađi brat najboljeg tenisača na planeti, Novaka Đokovića koji je po povratku u Srbiju potvrdio da je i on zaražen korona virusom.

Najčitaniji članci