To je to što me zanima!

Boro: Možemo se približiti vrhu; Caktaš: Ovo nam je baš značilo

Dečki su nadmašili ono što sam očekivao od njih. Uživajmo, neka pjevaju i drago mi je zbog toga, rekao je trener Hajduka nakon pobjede nad Lokomotivom, a Tomić se vadio na lošoj sreći
Vidi originalni članak

Jako smo zadovoljni. Jako sam sretan jer sam vjerovao u ovu momčad i samo mogu čestitati momcima. Dali su sve od sebe u ove tri utakmice i uvjerio sam se da znaju dobro igrati, pogotovo u prvom poluvremenu. Znači, ima tu još prostora za napredak, ali skupina igrača je jako dobra, rekao je Boro Primorac.

Novi (privremeni) trener Hajduka povezao je dvije pobjede u nekoliko dana na sjeveru Hrvatske i, nakon Slaven Belupa, pobijedio i Lokomotivu (2-1). Mijo Caktaš zabio je oba gola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imali smo karakter. Malo smo slabije krenuli u prvom poluvremenu, poslije 1-1 smo se vratili, imali stativu i neke šanse. Ima ova momčad mladosti, svježine, karaktera i može bolje - rekao je Primorac i nastavio:

- Šteta što vodstvo u prvom dijelu nije bilo veće, ali treba računati da se Lokomotiva bori za život, ima nekoliko dobrih igrača, pa i jednoga po desnoj strani iz naše škole (Tahiraj, op.a.). Morali smo biti jaki i sretan sam što su dečki nadmašili ono što sam očekivao od njih.

Caktaš?

- Mijo je dobar, šteta što ga nije bilo protiv Osijeka. Zadovoljan sam i obranom, dva stopera igraju dobro, golman dobar, u sredini su dali sve od sebe. Bili smo svježi prema naprijed, imali nekoliko kombinacija. Što reći? Uživajmo večeras. Neka pjevaju i to mi je drago.

Iduća je utakmica tek za 12 dana protiv Rijeke jer je nedjeljni derbi protiv Dinama odgođen.

- Imamo sve igrače na broju, svi su zdravi. Možemo se malo odmoriti i dobro raditi. Važno je jako završiti kraj godine, ima tu i Kup i možemo se približiti ovima gore.

Kako je uspio pokrenuti momčad u tako kratko vrijeme?

- Rekao sam igračima da vjerujem u njih, da mogu igrati bolje nego što su igrali dosad, ništa više - zaključio je Primorac.

ETO 'BILIH' NA 4. MJESTU Kapetan Caktaš spasio Hajduk u 90.! Debitirao je bivši 'vatreni'

Prošlosezonski doprvak Lokomotiva ostala je na osam bodova. Poraz, a na trenutke su domaćini u nastavku djelovali sposobni osvojiti barem bod.

- Teško nam je pao ovaj poraz. Očigledno nas ne ide i svaku grešku kažnjavaju. Prošle sezone sve je išlo na naš mlin, a sad jednostavno, pokraj truda, svega što ulažemo i dobre igre gubimo utakmicu - rekao je trener Goran Tomić.

- Odlično smo ušli u utakmicu prvih 10-ak minuta, do tog gola, i opet primamo gol iz prve izglednije prilike. To nas je dosta poremetilo, Hajduk je imao dvije, tri dobre situacije nakon toga. U drugom poluvremenu zasluženo smo izjednačili, imali još prilika i baš mi je žao što nas nije nagradilo za ovakav trud.

- Jednostavno, takav je trenutak da uđe u gol što god protivnik pukne po golu. Čestitam Hajduku na pobjedi. Trebamo vjerovati da radimo dobre stvari, biti uporan i okrenut će se jednom - zaključio je.

Mijo Caktaš u prošlom je kolu dvaput asistirao, a sad dvaput zabio. Drugi put - u 90. minuti.

- Znali smo da će biti teško, ali htio bih čestitati momcima na dobroj utakmici i na pobjedi. Vjerovali smo da možemo uzeti sva tri boda. Na kraju smo u tome i uspjeli. Svi smo zadovoljni. Mogli smo i u prvom poluvremenu riješiti utakmicu, da bude malo mirnija, ali ovako je možda bilo slađe - rekao je kapetan Hajduka.

- Moglo se vidjeti u proslavi drugog gola da nam je ova utakmica dosta značila. Nakon loših rezultata trebali smo obradovati navijače. Svi skupa možemo se radovati s dvije pobjede u gostima i trebamo nastaviti dalje raditi. Rijeka? Iskoristit ćemo ovo vrijeme da se bolje upoznamo s trenerom, da pohvatamo sve što želi od nas.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • AdriaticDream 25.11.2020.

    Tvrdim da ovo nije toliko loša ekipa kako stanje tablice pokazuje. Ti momci samo igraju u klubu u kojem vlada potpuni nered i koji zadnjih 10 godina nije imao pravog trenera. Nadam se da će dolaskom gospara Lukše prvi razlog otklonit, a onda ubrzo i drugi.

  • darkoxyc 25.11.2020.

    Uzdiga se Hajduk dobri je ovi Primorac za trenera

  • ojhrvatskamati 24.11.2020.

    ovi tovari imaju stvarno spaljen mozak totalka hahhaha ali da mozes svake godine nakon svake dobivene najavljivati titulu to nikako mi nije jasno hahhaa pa koliki klaun moras biti nakon vec 1000 puta bolnog slijetanja na zemlju iz oblaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare