To je to što me zanima!

Borovec: Znamo imena nekih izgrednika, identificirali smo ih

Hrvatski policijski tim koji je u Francuskoj već je identificirao neke od izgrednika na utakmici protiv Češke u Saint Etienneu i proslijedio je informacije francuskoj policiji, rekao je Krunoslav Borovec
Vidi originalni članak

Uefa je pokrenula disciplinski postupak zbog prekida dvoboja Hrvatska - Češka kada je skupina huligana bacila baklje na teren. Glasnogovornik HNS-a Miroslav Marković rekao je nakon utakmice kako su u HNS-u imali dojavu da će doći do bakljade u 85. minuti. Francuska policija je baš tada izašla pred naše navijače da bi uslijedila bakljda, koja je prekinula utakmicu na nekoliko minuta.

Marković je zatim rekao da se dio izgrednika odmah razbježao i da će pokušati utvrditi o kome se radi te otkriti njihove identitete. Policija je nakon utakmice zaprimila brojne fotografije, snimke, ali i objave s društvenih mreža kako bi lakše identificirali izgrednike.

- Hrvatski policijski tim koji je u Francuskoj već je identificirao neke od izgrednika na utakmici protiv Češke u Saint Etienneu i proslijedio je informacije francuskoj policiji - rekao je načelnik Uprave policije u ravnateljstvu policije Krunoslav Borovec.

 

Idi na 24sata

Komentari 236

  • zagreb9999 19.06.2016.

    ajde policija ne budite i vi papci objavite javno sva ta imena

  • Ivek987 19.06.2016.

    Bravo Krunu znate većinu po imenima. I mi znamo imena i pola svijeta zna njihova imena, ali nas sada zanima što će s njima biti, hoće li biti adekvatno sankcionirani za svoja divljanja? To je ono što nas najviše zanima, imena su nama sporedna, nama je bitno da odgovaraju za svoja djela. To je ono što nedostaje našoj lijepoj, znaju se zločinci, ali nikada ti zločinci ne odgovaraju.

  • pinokioo 18.06.2016.

    ja pozivam sve iskrene navijače iz slavonskog broda da mi jave ime iprezime onih koji su locirani da prave nerede na ovoj utakmici s českom ,osobno bih im isao u kucu cestitati s par bengalki i šleperom kamejna , zato brodjani plis da vidim te domace izdajnike ciji su to tatini sinovi ,jer sirotinja sigurno nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare