To je to što me zanima!

Htio suditi Uefine utakmice pa slagao da zna engleski - i pao!

Uefa na Petrovića neće moći računati zbog ispita iz engleskog dok je Šehović trenutno pod suspenzijom zbog grešaka na utakmici devetog kola Premijer lige između Radnika i Širokog Brijega
Vidi originalni članak

Nogometni sudac iz Bosne i Hercegovine, Dragan Petrović, planirao je postati sudac pod okriljem Uefe i tako suditi međunarodne utakmice klubova i reprezentacija.

Ipak, nije to uspjeti tek tako, pored zahtjevnih fizičkih normi i raznih testiranja, sudac mora proći niz drugih testova. No, prije nego se sudac i skine u opremu za suđenje Uefinih utakmica, jednu stvar mora svakako znati.

To je - engleski jezik! E, tu je Dragan pao.

- Uefa neće računati na Petrovića jer nije prošao na ispitu za engleski jezik. Iako je imao certifikat, koji nam je dostavio, tokom razgovora sa ljudima iz Uefe je napravio nekoliko grešaka. Poslije toga je stigla i potvrda da na njega neće računati ove godine - potvrdili su iz BiH nogometnog saveza.

Petrović je zajedno sa sunarodnjakom Admirom Šehovićem dostigao na Fifinu listu umjesto poznatog tamošnjeg suca Ognjena Valjića koji se oprostio od suđenja. Uz njega se povukao i Edin Jakupović pa su se otvorila dva mjesta.

Na kraju, Uefa na Petrovića neće moći računati zbog ispita iz engleskog dok je Šehović trenutno pod suspenzijom zbog grešaka na utakmici devetog kola Premijer lige između Radnika i Širokog Brijega. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MINISTAR_3 27.01.2018.

    Jbg dok je Pajdo čekao bus u Banja luci bio tečaj engleskog na akciji po 150 maraka potvrda,i čovjek sebi nabavio.

  • dazoh 27.01.2018.

    Mora da je išao u školu sa nekim našim političarima, neću ih nabrajati duuuuuuugačak je popis takvih.

  • sanky7 27.01.2018.

    Učio čovjek francuski,talijanski i španjolski a ono ispit iz engleskog,fak

Komentiraj...
Vidi sve komentare