To je to što me zanima!

Boston na korak od prolaska, Capitalsi se vratili nakon 0-2

Boston je u gostima slavio kod Toronto Maple Leafsa 3-1 i sad u seriji vodi 3-1. Washington je slavio u gostima kod Columbusa 4-1. Capitalsi su gubili 2-0 u seriji, sad su uspjeli poravnati
Vidi originalni članak

Toronto je imao 32 udarca na gol, Boston samo 21, ali i to mu je bilo dovoljno da slavi u četvrtoj utakmici doigravanja prve runde Istočne konferencije. Bruinsi su pobijedili 3-1, a presudili su golovi Marchanda i DeBruska.

Boston nakon četiri utakmice u seriji vodi 3-1 i sad će u svojoj dvorani imati priliku dovršiti posao. Teško da se Toronto može vratiti sad kad gubi 3-1 u seriji.

Gosti su slavili i u drugoj utakmici koja je igrana u noći s četvrtka na petak. Washington je pobijedio Columbus 4-1. Capitalsi su gubili 2-0 u seriji, izgubili su dvije domaće utakmice, ali sad su slavili u obje gostujuće. Jedan je od četiri gola zabio i najbolji igrač Washingtona Alex Ovečkin.

U noći s petka na subotu igraju se tri utakmice. Tri momčadi imaju na svojem ledu priliku proći u drugi krug play offa. Pittsburgh vodi 3-1 u seriji protiv Philadelphije, Winnipeg 3-1 protiv Minnesote, a Nashville 3-1 protiv Colorada.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • __Che__ 20.04.2018.

    Nista drugo samo pingvini 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare