To je to što me zanima!

Božićne želje prvoligašima: TV signal u Nigeriji i mirne vode

Zaprešićkom Interu u 2017. želimo mirnu rijeku budući da su na treninge putovali splavom, Rijeci želimo da ima dobar TV signal u Nigeriji, odakle im gazda gleda utakmice
Vidi originalni članak

Zaprešićkom Interu u 2017. želimo mirnu rijeku budući da su na treninge putovali splavom, Rijeci želimo da ima dobar TV signal u Nigeriji, odakle im gazda gleda utakmice. Što još želimo hrvatskim prvoligašima?

POGLEDAJTE VIDEO:

Vinkovčanima želimo da dobiju plaće, a Splitu da im dvije utakmice zaredom barem jednom igraju 11 istih igrača. Naime, Splićani drže neslavni europski rekord jer su ove sezone u prvoj momčadi igralo čak 37  igrača.

Istri želimo da im gazda Glover iz Amerike donese nešto, a da nije krumpir, dok Interu želimo mirnu rijeku i bolji splav. Lokomotivi da konačno pobijedi Dinamo, Slavenu da ne umru od dosade jer su u zlatnoj sredini tablice i od tamo ne mrdaju, a Osijeku da konačno počne proizvoditi naše nogometaše kao što to rade sa sucima. Budući da su vlasnici Mađari, želimo im sretan Božić na mađarskom - BOLDOS HORAČNJI UNEPEKET!

Dinamu želimo da bolje pripazi na IBAN račun da se ne bi dogodilo da novac slučajno završi u tuđim rukama, u drugoj državi, na drugom kontinentu... I konačno, Rijeci želimo dobar signal MAX TV-a u Nigeriji odakle im gazda gleda utakmice. Naravno, i da se konačno vrate na Kantridu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • medenii 22.12.2016.

    a Hajduku? hahah ni tu ih nema na mapi

Komentiraj...
Vidi sve komentare