To je to što me zanima!

Božićni rastanak: Iz Cibone je otišao jedan od najboljih igrača

Cleveland Melvin sporazumno je raskinuo ugovor s Cibonom. S 10,4 koša po susretu Melvin je bio treći strijelac, a s 5,2 skoka drugi skakač Cibone u 13 utakmica odigranih u ABA ligi
Vidi originalni članak

Američki 26-godišnji košarkaš Cleveland Melvin u nedjelju je sporazumno raskinuo ugovor sa zagrebačkom Cibonom, a karijeru će nastaviti u četvrtoplasiranoj momčadi izraelskog prvenstva Hapoel Galil Gilboi.

Vijest su službenim objavama potvrdili i Cibona i Melvinov novi klub.

S 10,4 koša po susretu Melvin je bio treći strijelac, a s 5,2 skoka drugi skakač Cibone u 13 utakmica odigranih u ABA ligi, dok je u deset dvoboja u HT Premijer ligi ovaj krilni igrač prosječno ubacivao 13 koševa uz 6,1 skok.

Melvin je posljednjim nastupima, a posebno u domaćoj pobjedi nad Megom 95-93, kada je postigao 20 koševa i bio ključnim igračem u Ciboninom preokretu, pokazao koliki je njegov potencijal te nema sumnje da će njegov odlazak oslabiti momčad Ante Nazora.

Hapol Galil će biti šesti klub izvan SAD-a u kojem će igrati. Prije dolaska u Cibonu, Amerikanac je igrao za libanonski Al Moutahed, mađarsku Albu Fehervar, meksički Fuerza Guinda Nogales y Jefes te tajlandski Mono Vampire.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 24.12.2017.

    Šta napraviše pojedinci sa velikanima Cibonom,Splitom.Zadar se budi što mi je baš drago.Ali bagra koja je te velike klubove tako uništila mirno šeta i nitko im ništa neće i ne može. fuj stoko obraza kao ĐON

  • gregor crna ovca 24.12.2017.

    Koliko para toliko muzike. Ni cudo koliko se love daje drugima. A i trebalo bi nac adekvatnog sponzora i privatizirat cibonu pa valda bi bilo iskoraka i u europi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare