To je to što me zanima!

Tajno oružje za Azere: Dalić je imao svoje posebne pomoćnike

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u prosincu je upoznao braću Hančić iz Čakovca. Njih dvojica žive nogomet, a izbornik im je omogućio da sada upoznaju reprezentativce i da na jedan dan budu njegovi pomoćnici
Vidi originalni članak

Fantastična atmosfera u ponedjeljak navečer na Hitrec-Kacijanu! Vatreni su prvim treningom započeli pripreme za novi kvalifikacijski ciklus, a unatoč lošem vremenu pozdravilo je ih više od tisuću navijača! Na otvorenom su treningu bila i djeca iz Caritasovog dječjeg doma koji su ispratili Vatrene na teren, a posebnu ulogu imali su braća Hančić.

NA OTVORENOM TRENINGU To je smisao 'vatrenih': Po kiši i zimi s više od 1000 navijača

 

Nikola i Marko su braća s intelektualnim poteškoćama. Njima dvojici je nogomet apsolutno sve u životu. NK Sloga iz Čakovca, uz koju su odrasli, pomogla im je pronaći posao omogućila im je da budu pomoćni treneri, a u prosincu ih je upoznao i izbornik Dalić. Tada im je obećao - idući put kada se reprezentacija okupi, oni će biti uz njega i uz reprezentativce.

Svoje obećanje je i ispunio. Izbornik je najprije upoznao braću s njima omiljenim igračima - Lukom Modrićem i Ivanom Rakitićem, oni su dvojcu iz Španjolske kao veliki nogometni znalci udijelili par korisnih savjeta za početak kvalifikacija, a onda su s reprezentativcima izašli na teren, pišu Međimurske novine.

I bili su šefovi. Pomagali su Zlatku Daliću i kvalifikacijski ciklus otvorili ni više ni manje nego kao - izbornikovi pomoćnici. Bravo!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dubi1953 20.03.2019.

    Pa sa njima ni druga momčad dinama ne bi imala problema

  • MarioRonjak 19.03.2019.

    Tajno oružje vam treba za njih?!?!

  • 19.03.2019.

    Azer je nista i to pobjedujemo i s rezervom od rezerve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare