To je to što me zanima!

Bradarić demantirao odlazak u Jarun: Sigurno neću nastupati

Sigurno neću do zime igrati ni za jedan klub, možda se priključim treninzima, ali sigurno neću nastupati, kazao nam je kratko Bradarić nakon što je u medijima odjeknula vijest da prelazi u drugoligaša
Vidi originalni članak

Zvučalo je poput senzacije da bivši 'vatreni', koji je u Rusiji bio dio momčadi koja je osvojila srebro, karijeru nastavlja u niželigašu Jarunu. Bez obzira što je i zadnje vrijeme igrao u Saudijskoj Arabiji, Jarun se doimao kao nekoliko koraka unatrag, pogotovo ako uzmemo u obzir da se Filipa Bradarića (30) povezivalo s povratkom u Hajduk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva dana trajala je senzacionalna vijest, govorilo se da bi u Jarun trebao stići vrlo brzo i to potpuno besplatno, ali Filip je sve demantirao. 

NEVJEROJATAN RASPLET Transfer bomba: S Hrvatskom je osvojio srebro u Rusiji, a sada će besplatno zaigrati za Jarun

- Sigurno neću do zime igrati ni za jedan klub, možda se priključim treninzima, ali sigurno neću nastupati - kazao nam je kratko Bradarić. 

Očito su čelnici Jaruna malo požurili, odlučili se pohvaliti velikom vijesti, ali izgleda da od cijele priče nema ništa te da će Filip novi klub izabrati tek na zimu. 

Hoće li uroditi plodom njegova želja da se vrati u Hajduk, teško je u ovom trenutku kazati kad i u samom Hajduku situacija nije posve čista te je pitanje kako će se karte do zime miješati.

Nije nemoguća varijanta da se Filip uskoro priključi treninzima Dugopolja, a što će biti nakon toga, pokazat će vrijeme. 

Hrvatski veznjak u Hajduku je igrao od 2011. do 2015. godine kada je prešao u redove Rijeke. Na Rujevici se zadržao tri sezone nakon čega je otišao u Cagliari. Tamo se nije snašao te se vratio na posudbu u Hajduk. 

POGLEDAJTE VIDEO: STREET STYLE NATJECANJE U PULI

Idi na 24sata

Komentari 25

  • mali moj 10.10.2022.

    Do tad ti i Romano(Žorž) udarajte po žujama i Heinekenu. To ti je bolje nego da igraš…

  • johndeer132 10.10.2022.

    Na kraju ce igrat u Dinama

  • pag1987 10.10.2022.

    Papčina nezahvalna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare