To je to što me zanima!

Bradarić nije htio napustiti Lille, izbacili ga iz momčadi za Europu

Donedavni mladi hrvatski reprezentativac postao je tek treći izbor za lijevog beka u francuskom prvaku, a predsjednik je u intervjuu priznao da su ga htjeli poslati na posudbu. Sad ga želi Trabzonspor
Vidi originalni članak

Domagoj Bradarić (21) prošle je sezone slavio naslov prvaka Francuske, ali nije se previše naigrao. U 36 odigranih utakmica u svim natjecanjima dobio je u prosjeku 57 minuta i nije standardizirao svoje mjesto.

Ovo ljeto za dojučerašnjega mladog hrvatskog reprezentativca, nakon odlaska trenera Christophea Galtiera, još je teže, dobio je svega 17 minuta u dvije utakmice. Iz kluba su mu, naime, otvoreno poručili kako ga ne vide u momčadi i kako bi bilo najpametnije da minutažu potraži drugdje.

POGLEDAJTE VIDEO: Bradarić nakon debija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bili smo iskreni s Domagojem. Rekli smo mu da netko dolazi, bilo je klubova koji su ga htjeli na posudbu, ali odbio je to - rekao je predsjednik Lillea Olivier Létang gostujući u emisiji Voix du Nord RMC Sporta.

Uz Reinilda Mandavu (27) iz Mozambika, koji je od ranije u momčadi, Lille je ovo ljeto iz Groningena doveo Šveđanina Gabriela Gudmundssona (22) na poziciji lijevog beka. Hrvat je tako postao tek treći izbor.

Posljednjih dana prijelaznog roka pojavila se opcija da bivši igrač Hajduka ode na posudbu u Strasbourg, ali sve je propalo na njegov zahtjev.

- U svakom slučaju, htjeli smo igrača drugačijeg profila. Gabriel Gudmundsson nije profil Reinilda ni Domagoja. On može igrati više prema naprijed - dodao je Létang.

Bradarić naposljetku nije upao na popis trenera Jocelyna Gourvenneca od 25 igrača za grupnu fazu Lige prvaka, koju francuski prvak igra sa Sevillom, Wolfsburgom i Salzburgom.

Interes je nakon svega pokazao i Trabzonspor, koji može napraviti transfer jer prijelazni rok u Turskoj traje do srijede.

Klub za koji igraju Marek Hamšik, Gervinho i golman turske reprezentacije Ugurcan Cakir Bradariću nudi godišnju plaću od 750.000 eura, 200.000 više nego što je ima u Lilleu, piše Karadeniz Gazete.

Bradarić je prošlu jesen debitirao za hrvatsku A reprezentaciju i asistirao za pobjedu nad Švicarskom 2-1, igrao i cijelu utakmicu u porazu od Portugala na Poljudu 3-2, a nakon toga vodio U-21 vrstu do četvrtfinala Eura. Zlatko Dalić vodio ga je na Euro gdje nije dobio ni minutu, a nije ga bilo ni na ovom popisu. Želi li se vratiti, morat će pronaći klub u kojem će igrati.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • PetrKropotkin 04.09.2021.

    Što se dogodilo tom dečku?

  • Tko sere3 04.09.2021.

    Nek mu dadnu papire i dođe u Hajduk 🔴🔵

  • pišam po hajdučiji 04.09.2021.

    Neki dan smo komentirali majera kako ode u francusku. Odmah sam rekao da nebi Dinamo mjenjao za tamo neke klubove francuske lige. Evo bradaric ima 550 000 place a neki u Dinamu imaju duplo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare