Obavijesti

Sport

Komentari 45

Bradarić nije htio napustiti Lille, izbacili ga iz momčadi za Europu

Bradarić nije htio napustiti Lille, izbacili ga iz momčadi za Europu

Donedavni mladi hrvatski reprezentativac postao je tek treći izbor za lijevog beka u francuskom prvaku, a predsjednik je u intervjuu priznao da su ga htjeli poslati na posudbu. Sad ga želi Trabzonspor

VIDEO

Domagoj Bradarić (21) prošle je sezone slavio naslov prvaka Francuske, ali nije se previše naigrao. U 36 odigranih utakmica u svim natjecanjima dobio je u prosjeku 57 minuta i nije standardizirao svoje mjesto.

Ovo ljeto za dojučerašnjega mladog hrvatskog reprezentativca, nakon odlaska trenera Christophea Galtiera, još je teže, dobio je svega 17 minuta u dvije utakmice. Iz kluba su mu, naime, otvoreno poručili kako ga ne vide u momčadi i kako bi bilo najpametnije da minutažu potraži drugdje.

POGLEDAJTE VIDEO: Bradarić nakon debija

Pokretanje videa...

Bradarić nakon debija za Hrvatsku 05:21

- Bili smo iskreni s Domagojem. Rekli smo mu da netko dolazi, bilo je klubova koji su ga htjeli na posudbu, ali odbio je to - rekao je predsjednik Lillea Olivier Létang gostujući u emisiji Voix du Nord RMC Sporta.

Uz Reinilda Mandavu (27) iz Mozambika, koji je od ranije u momčadi, Lille je ovo ljeto iz Groningena doveo Šveđanina Gabriela Gudmundssona (22) na poziciji lijevog beka. Hrvat je tako postao tek treći izbor.

Posljednjih dana prijelaznog roka pojavila se opcija da bivši igrač Hajduka ode na posudbu u Strasbourg, ali sve je propalo na njegov zahtjev.

- U svakom slučaju, htjeli smo igrača drugačijeg profila. Gabriel Gudmundsson nije profil Reinilda ni Domagoja. On može igrati više prema naprijed - dodao je Létang.

Bradarić naposljetku nije upao na popis trenera Jocelyna Gourvenneca od 25 igrača za grupnu fazu Lige prvaka, koju francuski prvak igra sa Sevillom, Wolfsburgom i Salzburgom.

Interes je nakon svega pokazao i Trabzonspor, koji može napraviti transfer jer prijelazni rok u Turskoj traje do srijede.

Klub za koji igraju Marek Hamšik, Gervinho i golman turske reprezentacije Ugurcan Cakir Bradariću nudi godišnju plaću od 750.000 eura, 200.000 više nego što je ima u Lilleu, piše Karadeniz Gazete.

Bradarić je prošlu jesen debitirao za hrvatsku A reprezentaciju i asistirao za pobjedu nad Švicarskom 2-1, igrao i cijelu utakmicu u porazu od Portugala na Poljudu 3-2, a nakon toga vodio U-21 vrstu do četvrtfinala Eura. Zlatko Dalić vodio ga je na Euro gdje nije dobio ni minutu, a nije ga bilo ni na ovom popisu. Želi li se vratiti, morat će pronaći klub u kojem će igrati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka