To je to što me zanima!

Bradarić postaje 'lisac'? Skauti Leicestera gledali ga u Rijeci...

Engleski prvoligaš Leicester City zainteresiran je za dovođenje Domagoja Bradarića, kapetana Hajduka. Sjajni mladi lijevi bek Hajduka ove je zime bio velika želja Lillea, a sada se u priču ozbiljno uključio engleski klub
Vidi originalni članak

Kupujmo hrvatsko! Tom krilaticom vode se u upravi engleskog prvoligaša Leicestera.

Skauti tog kluba gledali su Domagoja Bradarića (19) na Jadranskom derbiju Rijeke i Hajduka, a navodno su otišli jako zadovoljni!

Tako barem piše LeicestershireLive, portal koji je dobro upućen u događanja među 'lisicama'. Dojam skautima pokvarila je tek ozljeda Hajdukova kapetana zbog koje je morao izaći u 55. minuti.

Leicesteru se na ljeto otvara veliki problem na lijevom beku jer iskusnom Austrijancu Christianu Fuchsu (32) istječe ugovor, a ovaj ga ne želi produžiti jer nije zadovoljan minutažom. Do minuta nije mogao pored sjajnog engleskog reprezentativca Bena Chilwella (22) koji je ove sezone odigrao 25 utakmica. Chilwella Transfermarkt cijeni na 25 milijuna eura, a želi ga nekoliko engleskih velikana pa postoji velika mogućnost da i on napusti klub.

U tu se priču savršeno uklapa Domagoj Bradarić. Čelnicima 'lisica' neće biti problem iskeširati onoliko koliko Hajduk traži, a to potvrđuju primjeri Filipa Benkovića (14,5 milijuna eura) i Andreja Kramarića (9 milijuna eura). 

Krama se u Leicesteru nije naigrao, ali je u Hoffenheimu potvrdio svoju klasu, dok je 'Big Ben' otišao na posudu u Celtic u kojem igra sjajno i njegov povratak u redove engleskog prvoligaša izvjestan je na ljeto. 

Ako dođe i Bradarić bit će to prava hrvatska kolonija...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 20.02.2019.

    Bradaric je perspektiva. Tko god kaze da nije grijesi. Sama cinjenica da su se Ajax i Lille ovog ljeta za njega otimali. Brojka je bila cak blizu 7 milijuna eura sto nije malo za igraca od 19 godina. Iskreno ako je ovo istina ja ga ne bi pustio u Englesku ispod 10 milijuna funti. Ako ga vec zele nek ponude kako i triba. Mlad je, moze biti samo bolji. Vec sad je puno napredovao, a Englezima je to sitnis.

  • realnost1110 20.02.2019.

    Koga god da su gledali na toj utakmici, mislim da su ga prekrizili zauvijek. Jedan od najlosijih derbija hrvatskog nogometa ikad. U takvom jednom derbiju igraci ne znaju dodati tocnu loptu na udaljenost vecu od 10 metara.

  • Samarsa 20.02.2019.

    Da bas ce se naigrati u lisicama kao i Kramaric i Benkovic. A za repku realno jos nije, neka prica tko sta hoce ,ali realno igrac koji je odigrao par utakmica za 6 plasiranu ekipu hnl'a. Idemo minusi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare