To je to što me zanima!

Branitelj naslova ispao sa SP-a! Evo koji su parovi četvrtfinala

Španjolci su kontrolirali utakmicu sve do minutu i dvadeset prije kraja kada je Brooks zabio tricu za 80-80. U ludoj završnici bolje su se snašli Kanađani
Vidi originalni članak

Posljednja utakmica drugog kruga Svjetskog prvenstva u košarci pružila nam je pravu dramu i spektakl. Španjolci su na ovom Mundobasketu branili titulu prvaka svijeta, a za četvrtfinale su igrali protiv neugodne i zanimljive Kanade. Španjolska neće imati priliku podići trofej prvaka svijeta jer je Kanada slavila s neizvjesnih 88-85 i plasirala se u četvrtfinale.

SVJETSKO KOŠARKAŠKO PRVENSTVO Nijemci uništili Dončića i ekipu, Srbija je razbila Dominikanu i ide na Litvu koja je šokirala SAD

"Furija" je puno bolje otvorila utakmicu i predvođena Willyjem Hernangomezom imala prednost od deset razlike na poluvremenu. Španjolci su kontrolirali utakmicu i nisu dopuštali Kanađanima da se vrate u utakmicu. Nekoliko je puta Kanada došla na samo koš zaostatka, ali se vrlo brzo sve ponovno okrenulo na stranu Španjolca.

Upornost Kanade se isplatila minutu i 20 sekundi prije kraja utakmice. Brooks je pogodio tricu za 80-80. U napetoj posljednjoj minuti bolje su se snašli Kanađani i preko Gilgeousa-Alexandera došli do pobjede. Alex Abrines imao je priliku izjednačiti utakmicu u posljednjem napadu, ali njegov šut završio je na obruču. 

Ovom utakmicom završeni su svi ogledi drugog kruga natjecanja i poznati svi četvrtfinalni parovi.

Parovi četvrtfinala SP-a

  • Litva - Srbija (utorak, 10.45 sati)
  • Italija - SAD (utorak, 14.40 sati)
  • Njemačka - Latvija (srijeda, 10.45 sati)
  • Kanada - Slovenija (srijeda, 14.30 sati)
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare