To je to što me zanima!

Brat Paula Pogbe igrat će za slovenskog prvoligaša Tabor

Slovenski prvoligaš Tabor dobio je pojačanje i to brata od jednog od najboljih veznjaka svijeta Paula Pogbe, igrača Manchester Uniteda. Radi se o Gvinejcu Mathiasu Pogbi
Vidi originalni članak

Gvinejski nogometaš Mathias Pogba (30) novi je igrač slovenskog kluba iz malog mjesta Sežana sa šest tisuća stanovnika, a ugovor je potpisao do kraja sezone te će nositi broj 26.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brat jednog od najboljih veznjaka svijeta Paula Pogbe (27) koji igra za Manchester United pojačao je Tabor Sežanu, a stigao je iz španjolskog trećeligaša Racing Murcije u kojem je odigrao samo nekoliko utakmica.

Slovenski klub se na društvenim mrežama pohvalio novim transferom, a Mathias Pogba dolazi kao slobodan igrač nakon što je pola godine bio u Racingu iz Murcije gdje nije odigrao niti jednu utakmicu.

Igrao je za više niželigaša kao što su Wrexhama, Pescare u Italiji, Toursa u Francuskoj, Ciudada i Lorce u Španjolskoj, a najviše se proslavio u dresu engleskog Crewea za koji je odigrao 63 utakmice i postigao 21 pogodak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DeGogi 17.02.2021.

    (samo) Jedan se rodio s talentom.

  • tony wien 17.02.2021.

    I jel odigrao za Racing Murciu koju utakmicu ili nije??U jednoj recenici se nesto tvrdi a u drugoj se to isto pobija!!!Slepci jedni!!

  • manutd21 17.02.2021.

    Koja senzacija,pa taj je propo ko žeton a nogomet igra zbog brata koji ga gura nema tu dara za nogomet kad ti je vrh engleska treća liga a nemoš igrat ni u Španjolskoj drugoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare