To je to što me zanima!

Bravo, Ante Palaversa... Prvi nastup i odmah je u ekipi kola

Palaversa je odigrao čitavu utakmicu na poziciji zadnjeg veznog u pobjedi Oostendea u gostima kod Anderlechta 2-1. Belgijski mediji uvrstili su ga u najbolju momčad prvog prvenstvenog kola
Vidi originalni članak

U nedjelju je Ante Palaversa debitirao za Oostende u pobjedi protiv Anderlechta, a odmah u ponedjeljak je dobio i prvo lijepo priznanje. Uvršten je u momčad kola kao najbolji defenzivni veznjak Jupiler lige.

Oostende je u gostima pobijedio Anderlecht 2-1. Palaversa je odigrao čitavu utakmicu na poziciji zadnjeg veznog, a njemu uz bok bio je još jedan bivši igrač Hajduka stoper Goran Milović koji je također odradio svih 90 minuta. U redovima Anderlechta nije bilo Antonia Milića ni Ivana Santinija, koji je preselio u Kinu. Njegov novi klub Jiangsu Suning  je, prema informacijama koje stižu iz Belgije, platio Anderlechtu pet milijuna eura odštete.

Dodajmo i da je Matej Mitrović odigrao prvu utakmicu nakon prosinca kada je ozlijedio gležanj. Nakon sedam mjeseci se našao na terenu i odradio je 90 minuta u pobjedi Club Bruggea 3-1 kod Waasland-Beverena.

Podsjetimo, Palaversa je u zimu prošle godine potpisao ugovor s Manchester Cityjem koji ga je ostavio na posudbi u Hajduku narednih godinu i pol dana. No, nezadovoljni tretmanom mladog igrača čelnici Cityja povukli su Palaversu s posudbe, čak i pod cijenu da Hajduku isplate kompletan bonus od 1,2 milijuna eura, te su ga poslali u belgijsku ligu.

Tamo se, kao što vidimo, Palaversa jako dobro snašao i već je u prvom službenom nastupu izborio mjesto u momčadi kola.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • mestar 30.07.2019.

    Bravo Ante dobro sto si se maka s brdovitog balkana, zavidnih dusa i nogometnih kvazistrucnjaka. Jos ne mogu razumit da nije vise igrao u hajduku i da ga reprezentacijski kvazi nije ni vodio, a neki na klupi koji su trebali igrat.

  • li15 29.07.2019.

    Mali proigrao cim se maknuo iz trulog kluba.

  • titanik guzi klaunuškog 29.07.2019.

    Gabelicu, aj malo o pjaci,rogu,coricu,halilovicu, ipak oni i na posudbama griju tribine

Komentiraj...
Vidi sve komentare