To je to što me zanima!

Bravo, majstore! Pejić uskočio kao zamjena 10 dana prije meča

Uskočit će Pejić kao zamjena za ozlijeđenog Michala Sobiecha, koji je u oktogon trebao ući sa Sebastianom Rajewskim. Sobiech je svega nekoliko dana prije priredbe na treningu 'sredio' šaku
Vidi originalni članak

Kad smo pomislili da KSW 56 ne može biti zanimljiviji i bolji, ljudi iz spomenute poljske organizacije objave da će se na toj priredbi boriti hrvatski MMA borac Filip Pejić (14-4)

Uskočit će Pejić kao zamjena za ozlijeđenog Michala Sobiecha, koji je u oktogon trebao ući sa Sebastianom Rajewskim. Sobiech je svega nekoliko dana prije priredbe na treningu 'sredio' šaku pa su Poljaci okrenuli broj hrabrog hrvatskog borca koji borbe - ne odbija.

Pogledajte video: Polufinala Armagedona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Filip je u treningu, ali ima manje od 10 dana za pravu pripremu, jer, priredba je na rasporedu 14. studenoga u Varšavi. Pejić i Rajewski (9-5) borit će se u 'catchweightu' do 68,5 kilograma.

Iz ATT-a, kluba u kojem Pejić trenira, uvjeravaju nas da je borac iz Dubrave spreman. Pejić se spremao za FNC 4, koji se trebao održati 21. studenoga, ali je pomaknut na 12. prosinca. 

Na istoj priredbi, KSW-u 56, sunaslovna borba večeri bit će ona između našeg Ivana Erslana i Tomasza Narkuna, a tamo će se boriti i Hrvat Roberto Soldić protiv Michala Materle u srednjoj kategoriji te argentinsko-hrvatski borac Francisco Croata Barrio protiv Mateusza Legierskog.

Erslan, Barrio i Pejić članovi su zagrebačkog ATT-a i treniraju pod paskom hrvatskog trenera i menadžera Dražena Forgača. Veliko je priznanje što su se tri člana kluba našla na jednoj KSW priredbi.

FORGY: HRVATSKI DANA WHITE 'Vodio sam autoškolu, ali otišao u MMA i trenirao s Cro Copom, a u Čečeniji strahovao za organe' NIŠTA OD VASE Croata saznao ime protivnika: Na KSW-u 56 protiv Legierskog

Pejić u borbu ulazi prepun motiva jer je u maloj krizi, ima dva poraza u nizu. Nitro je u Areni prošle godine izgubio od Daniela Torresa, a na KSW-u 53 od Romana Szymanskog. Pejić je protiv potonjeg uskočio kao zamjena, a u istoj ulozi naći će se protiv neugodnog Rajewskog.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • srakar 04.11.2020.

    Kako je govorio Vin Diesel u"brzi i žestoki":Prerano uključiš "nitro" i onda izgoriš prije vremena....

Komentiraj...
Vidi sve komentare