To je to što me zanima!

KovaNaldo! Mateo zabio 1. gol u Primeri pa upisao asistenciju

Real Madrid u 20. kolu La Lige pobijedio je Real Sociedad 3-0 na Santiago Bernabéuu. Vodstvo je domaćoj momčadi donio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić u 38. minuti
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić zabio je prvi gol u Primeri! I bio je vrlo važan. Hrvatski reprezentativac zabio je vodeći gol za Real Madrid u pobjedi 3-0 u ogledu 20. kola Primere protiv Real Sociedada na Santiago Bernabéuu.

Igrala se 38. minuta kad je Cristiano Ronaldo lansirao Kovačića samog pred gostujućeg golmana Geronima Rullija, a bivši igrač Dinama krasno ju je poslao u suprotni kut. Bio mu je to tek treći gol uopće za "kraljevski" klub.

Nakon samo pet minuta nastavka Mateo je uzvratio Ronaldu za asistenciju poslavši mu sjajnu loptu kroz srce baskijske obrane. Ronaldo je krasno prebacio Rullija za 2-0. Konačan rezultat postavio je Álvaro Morata osam minuta prije kraja.

Kovačić je uz ovacije tribina iz igre izašao u 78. minuti.

Real je ovom pobjedom odmakao najbližim pratiteljima Barceloni i Sevilli na četiri boda uz utakmicu manje. Katalonci su u nedjelju kiksali kod Betisa (1-1), a Andalužani su izgubili kod Espanyola 3-1.

Čop zabio u porazu Sportinga

Duje Čop zabio je za Sporting na teškom gostovanju kod Athletic Bilbaa. Sporting osam godina nije slavio kod Bilbaa, a bio je na pravom putu nakon Čopova gola u 27. minuti iz penala.

Bilbao je preokrenuo u nastavku. Prvo je Muniain pogodio u 50. minuti te izjednačio da bi Aduriz iz penala 20 minuta prije kraja postavio konačnih 2-1. Čop je igrao cijelu utakmicu, a njegov Sporting je u zoni ispadanja, na 18. mjestu, pet bodova od mjesta koje garantira ostanak. Bilbao je na 8. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • ares46 30.01.2017.

    nadam se da ce i u reprezentaciji proigrat prije rakitica

  • MatiasDavidović 30.01.2017.

    Odigraj još 3 ovakve utakmice i u realu će zaboravit tko je Luka Modrić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mandrillost 30.01.2017.

    Jos jedna pobjeda u nizu bez PREDASISTENKA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare