To je to što me zanima!

Bravo, Niko: Kovačev Bayern s igračem manje bolji od Reala

Eden Hazard debitirao je za Real, Modrić igrao prvo poluvrijeme, a Brazilac Rodrygo izborio je crveni karton Bayernova golmana Ulreicha i zabio krasno iz slobodnog udarca. Arsenal pobijedio Fiorentinu
Vidi originalni članak

Niko Kovač ostvario je veliku pripremnu pobjedu, Bayern je u sklopu International Champions Cupa u Houstonu pobijedio Real 3-1.

Eden Hazard debitirao je za Real nakon transfera iz Chelseaja, a Zinedine Zidane uvrstio je u sastav i Luku Jovića, Ferlanda Mendyja i Rodryga Goesa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali u drugom je poluvremenu na teren poslao sasvim novu momčad, pa su Corentin Tolisso, Robert Lewandowski i Serge Gnabry zabili za njemačkoga prvaka.

Tolisso je zabio u 15. minuti, a u drugom je dijelu Bayern posve dominirao, te su Lewandowski i Gnabry ušli su klupe i potvrdili pobjedu. Real je tek ublažio kad je Sven Ulreich dobio crveni karton zbog prekršaja na Rodrygu u 84. minuti, a taj je Brazilac u debiju zabio sjajan gol iz tog slobodnog udarca. 

Gareth Bale nije bio u sastavu, nagađa se zbog transfera baš u Bayern. A Jović, Rodrygo i Mendy počeli su na klupi.

Neuer je odlično obranio Benzemin pokušaj u 11. minuti, a četiri minute kasnije Tolisso je zabio nakon prizemnog ubačaja Kingsleya Comana. Courtois je obranio prvi udarac, ali odbijanac nije uspio.

Benzema je u lovu na izjednačenje imao još 2-3 šanse, kao i Sergio Ramos, Luka Modrić i Hazard. I na početku drugoga dijela Real je držao loptu, dok je Bayern prijetio iz kontri. Thiago Alcantara promašio je dobru šansu nakon Comanova ubačaja, ali Lewandowski u 67. nije. Niklas Süle ga je pronašao dugom loptom, a Poljak je majstorski primio loptu iza Realove obrane i pogodio donji kut.

Gnabry je ostao sam pred Navasom dvije minute kasnije i zabio za 3-0.

Bayern je završio s igračem manje jer je Ulreich u 81. minuti spašavao neoprezno dodavanje unatrag Kimmicha, a Rodrygo je ukrao loptu. Prekršaj je bio izvan kaznenog prostora, a Brazilac je pogodio iz slobodnjaka.

Za Bayern su igrali: Neuer (od 46. Ulreich) - Kimmich, Boateng, Javi Martinez (od 46. Süle), Alaba (od 73. Zaiser, od 83. Hoffmann) - Thiago (od 59. Goretzka) - Coman (od 59. Davies), Tolisso (od 72. Singh), Renato Sanches (od 46. Pavard), Arp (od 46. Gnabry) - Müller (od 46. Lewandowski).

Real: Courtois (od 46. Navas) - Carvajal (od 46. Javi Hernandez), Varane (od 46. De la Fuente), Ramos (od 46. Nacho), Marcelo (od 46. Mendy) - Modrić (od 46. Seoane), Kroos (od 46. Kubo) - Asensio (od 46. Lucas Vazquez), Isco (od 46. Rodrygo), Hazard (od 46. Vinicius) - Benzema (od 46. Jović).

 

Arsenal je u Charlotti s 3-0 svladao Fiorentinu, uz dva gola 20-godišnjeg napadača Eddieja Nketiaha (donio i pobjedu nad Bayernom) i jedan Joea Willocka, po velikoj vrućini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Frenkyy 21.07.2019.

    Nisam gledao utakmicu već samo sažetak i nisam stekao utisak da je Bayern dominirao. Dapače, po Benzovim "mrtvacima" činilo mi se obrnuto. Toliko neostvarenih zicera za Real se ne može nazvat Bayernovom dominacijom. Prije bo to bio "panj Benz protiv vrhunskog Neuera!

  • DinnKoKurić 21.07.2019.

    Malo je glupo od Zizoua što je na poluvremenu zamijenio sve igrače.. zbog toga je izgubio, jest da je prijateljska utakmica ali bez obzira, svaka pobjeda utječe na samopouzdanje. Ali dobro su izgledali u najjačem sastavu i mislim da je to opet onaj stari real, samo bez ronalda

  • marko.90 21.07.2019.

    Sve dok Benzema bude igrao u Realu i bio glavna špica ništa od njih. Tko je pratio prošle dvije sezone i gledao ovu utakmicu znaju o čemu pričam. Mogu dovesti Neymara i Messia, ali ništa dok je on unutra. Glavna reklama oko cijelog stadiona Audi😂 Bacaju sol na ranu igračima koji su morali vratiti aute, pa je zato i dogovorena ova utakmica... 😐

Komentiraj...
Vidi sve komentare